HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΠαραβίασαν αυτοκίνητο στο Κάστρο σπάζοντας το τζάμι

Παραβίασαν αυτοκίνητο στο Κάστρο σπάζοντας το τζάμι

Γνωστοί -άγνωστοι, σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι παραβίασαν αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο, (μαζί με άλλα), πίσω από το εργοστάσιο του ΤΑΟΛ στο Κάστρο. Προσπάθησαν να παραβιάσουν την κλειδαριά της πόρτας και αφού δεν τα κατάφεραν έσπασαν το τζάμι της θέσης του οδηγού.

Ο συμπολίτης μας ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, για πολλά χρόνια κολυμπάει στην παραλία μπροστά από το παλιό εργοστάσιο του ΤΑΟΛ. Αυτό έκανε και σήμερα. Έφτασε στη θάλασσα στις 12:30, στάθμευσε το αυτοκίνητό του και μέσα σε 45 λεπτά της ώρας έγινε το κακό.

Δεν είχε πράγματα αξίας μέσα στο αυτοκίνητο, έκτος από μια μικρή φωτογραφική μηχανή μηδαμινής αξίας, η οποία δεν φαινόταν από έξω. Έκλεψαν επίσης και μια γυναικεία τσάντα γεμάτη ξενόγλωσσα βιβλία! Αυτή η τσάντα πιθανόν ήταν η αιτία που προτιμήθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και όχι κάποιο άλλο.

Όπως εκ των υστέρων έμαθε, πρόκειται για θρασύτατη σπείρα. Είχαν και τσιλιαδόρους, όπως συμπέραναν, αφού έγινε το κακό, κάποιοι από τους λουόμενους που είδαν κίνηση πάνω στους σωρούς της άμμου.

Σημειώνεται για όσους δεν γνωρίζουν την περιοχή, πως είναι πολυσύχναστη. Σήμερα μάλιστα λόγω Σαββάτου, είχε συνεχή κίνηση, περισσότερο κόσμο, και αυτοκίνητα.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Προχωράμε όπως φαίνεται… μπροστά, δεν υστερούμε σε τίποτα από επικίνδυνους προορισμούς. Και μπράβο μας!

Προηγουμενο αρθρο
Έρχεται νέο κύμα βροχών και καταιγίδων -Πού αναμένονται φαινόμενα μέχρι και την Τρίτη
Επομενο αρθρο
Ακριβή λύση η δημιουργία εργοστασίων διαχείρισης απορριμμάτων σε κάθε νησί!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.