HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαραιτήθηκε ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Νοσ. Πρέβεζας!

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Νοσ. Πρέβεζας!

Διαμαρτύρεται για την έλλειψη ιατρικού προσωπικού

Tην παραίτησή του υπέβαλλε τελικά ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Γρηγόρης Οικονόμου, διαμαρτυρόμενος για την έλλειψη ιατρικού προσωπικού, καθώς θεωρεί πως υπάρχουν εφημερίες ακάλυπτες και η καταπόνηση του νυν ιατρικού προσωπικού για να καλυφθούν προκαλεί κινδύνους για την υγεία των ασθενών.

Όπως τονίζει στην επιστολή του «προσωπικοί λόγοι αξιοπρέπειας αλά πρωτίστως σεβασμού προς τον λαό του Νομού Πρέβεζας και της ευρύτερης περιοχής, επιβάλλουν την παραίτηση του μετά από 19 χρόνια υπηρεσίας, από το Νοσοκομείο Πρέβεζας και δη απο την θέσιν του Διευθυντού». Δεν παραλείπει δε να ευχαριστήσει τους στενούς του συνεργάτες καθώς και όλους τους εργαζόμενους με τους οποίους έδωσαν νυχθημερόν σκληρούς αγώνες καθώς επίσης και τους.

χιλιάδες ασθενείς που νοσηλεύτηκαν ή εξετάσθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία αλλά και τους πολλούς φίλους οι οποίοι τον στήριξαν μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει επικοινωνία ανάμεσα στον Εισαγγελέα Πρέβεζας και το διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιαννόπουλο, όπου του επισημάνθηκε πως αν συμβεί το παραμικρό θα υπάρξει καταλογισμός ευθυνών.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Προηγουμενο αρθρο
Το άγνωστο τέλος του Οδυσσέα
Επομενο αρθρο
Τα τραπεζοκαθίσματα φεύγουν, τα αυτοκίνητα έρχονται

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.