HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαραιτείται ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Κούρτης

Παραιτείται ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Κούρτης

Μέσα στις προσεχείς ώρες πρόκειται να υποβάλει παραίτηση ο αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Κούρτης. Οι λόγοι της παραίτησης όπως θα αναφέρονται στην επιστολή παραίτησης είναι: «προσωπικοί».

Η είδηση κυκλοφορεί στο παρασκήνιο από την Κυριακή. Ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε απόψε, επιβεβαίωσε την είδηση.

Δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά από την αιφνίδια παραίτηση, επειδή η νέα Δημοτική αρχή έχει λιγότερο από τρεις μήνες ζωής, άρα διάστημα μικρό για να δημιουργηθούν αντιθέσεις και διαφωνίες. Το γεγονός επίσης ότι ο κ. Κούρτης συνταξιοδοτήθηκε, έδινε σε όλους την εντύπωση, ότι θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το Δήμο.

Η εξήγηση, όποια και να είναι, θα δοθεί πολύ αργότερα…

Προηγουμενο αρθρο
Φωτογραφίες από τα θυρανοίξια του Ναού της Αγίας Αικατερίνης Κατωχωρίου
Επομενο αρθρο
Δραστηριότητες του Α.Σ.Λ. «Φίλανδρος»

4 Σχόλια

  1. ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    28 Νοεμβρίου 2014 at 10:53 — Απάντηση

    Το μόνο μέλημά τους είναι πως να στρώσουν τον δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει κυβέρνηση. Χ@στ@κ@ν για την Λευκάδα. Γιαυτό και οι κινήσεις τους για ιδεολογική καθαρότητα. Αυτά ας τα βλέπουν , όπως λέει και ο ΔΗΜΟΤΗΣ, οι προηγούμενοι με τις ίντριγκές τους, που σε ανταπόδοση τώρα οι συριζαίοι κάνουν πως δεν γνωρίζουν ποιός ήταν πρίν στην δημοτική αρχή! Αλλά ας τα βλέπουν και εκείνα τα φιλελεύθερα μειράκια , που τους στήριξαν ανοιχτά την δεύτερη Κυριακή…

  2. ΔΗΜΟΤΗΣ
    28 Νοεμβρίου 2014 at 08:48 — Απάντηση

    Όχι ότι δεν το περιμέναμε. Όσοι ζούμε σ’ αυτή την πόλη, το περιμέναμε κι αυτό, περιμένουμε κι άλλα χειρότερα. Λυπηρό αλλά αναπόφευκτο για όσους ξέρουν τι θολούρα έχουν στα μυαλά η κοματική ομάδα που κυβερνάει το Δήμο. Από την άλλη έχουν την ευκαιρία οι δημότες να καταλάβουν τι τους επιφυλάσει το μέλλον! Δική τους η απόφαση, δική τους και η ευθύνη! Για να μη λένε ύστερα ότι δεν ήξαιραν. Το ίδιο ισχύει και για τους προηγούμενους “κυβερνήτες” του Δήμου που παίξαναι τα δικά τους παιγνίδια στη πλάτη μας.

  3. Αδιαβαστος
    27 Νοεμβρίου 2014 at 22:01 — Απάντηση

    Καλα εκανε ο Κουρτης και εφυγε. Κακως βεβαια που πηγε..Ας καταλαβουν οι κυριοι του συριζα οτι ο δημος δεν ειναι μαγαζακι του κοματος τους αλλα ναος για τους δημοτες. Περισσοτερο κακο κανουν στο κομα τους με ολ αυτα τα τερτιπια απο το να μην ειχαν παρει το δημο.

  4. ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    26 Νοεμβρίου 2014 at 08:08 — Απάντηση

    Οχι.. που θα τον χάριζαν! Ας τρέξει τώρα ταπεινά να φιλήσει το χέρι και να ζητήσει συγνώμη από αυτούς που τον περασμένο Απρίλιο του έλεγαν: <> Και αυτός τότε αμετανόητος έλεγε πως πάει με την Αρστεράααααα, γιά να στείλει μήνυμα στα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ!!!! Το μήνυμα το έστειλαν πρώτα στον…ίδιο. Εκεί πάνω, ξέρετε ποιός έχει τώτα σειρά! Γιατί και αυτός δεν καταλαβαίνει και παριστάνει τον ακραιφνή συριζαίο εσχάτως. Έχουν και γιαυτόν ράμματα για την γούνα του!!!! Θα του κάνουν τόσο πολλάααααααα έργα, που θα τον φχαριστήσουν….

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.