HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠαρουσίαση βιβλίου «Περπατώντας στην παλιά πόλη της Λευκάδας» του Κ. Σκλαβενίτη

Παρουσίαση βιβλίου «Περπατώντας στην παλιά πόλη της Λευκάδας» του Κ. Σκλαβενίτη

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και οι εκδόσεις Fagottobooks έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Σκλαβενίτη «Περπατώντας στην παλιά πόλη της Λευκάδας» που θα πραγματοποιηθεί στο Κηποθέατρο Άγγελος Σικελιανός την Τετάρτη, 17 Ιουλίου, ώρα 20:00.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης, εικονογράφος
Νίκος Θερμός, εκδότης
Χαρά Παπαδάτου, αρχιτέκτων
Κλεοπάτρα Δίγκα, εικαστικός

Στην εκδήλωση θα εκτεθεί και αριθμός φωτογραφιών από την φωτογράφιση της Χώρας, που έκανε η Χαρά Παπαδάτου το 1975. Είναι μία ευκαιρία να συγκρίνει κανείς το τότε με το τώρα, όπως το αποτύπωσε ο Κ. Σκλαβενίτης. Την επεξεργασία του αρχείου του 1975 και την εκτύπωση έκανε ο φωτογράφος Λάμπρος Λογοθέτης στην Πάτρα. Την επιμέλεια της εκθέσεως είχε η αρχιτέκτων Πάττυ Καλού. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Σπύρο Αρβανίτη και την πάντα πολύτιμη κ. Θεοδώρα Γεωργάκη για την βοήθειά τους σχετικά με την δυνατότητα υλοποιήσεως της εκθέσεως αυτής.

Προηγουμενο αρθρο
Συναυλία Φιλαρμονικής στον προαύλιο χώρο της Μονής Φανερωμένης
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση για την έκδοση Δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.