HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠαρουσίαση διαδυκτιακού τόπου σχετικά με τον περιβαλλοντικό πλούτο των Ιονίων Νήσων

Παρουσίαση διαδυκτιακού τόπου σχετικά με τον περιβαλλοντικό πλούτο των Ιονίων Νήσων

19 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα στο Αργοστόλι για την παρουσίαση του διαδικτυακού τόπου IonianPlants.gr

 

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του έργου Βάση δεδομένων σχετικά με τον περιβαλλοντικό πλούτο των Ιονίων Νήσων για την ανάπτυξη του οικοτουρισμού, δημιούργησε την ιστοσελίδα http://ionianplants.gr/ με σκοπότην ανάδειξη της χλωρίδας των νησιών του Νοτίου Ιονίου και για την ενημέρωση του κοινού.

Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 14:30 διοργανώνεται στο Αργοστόλι ημερίδα με θέμα Παρουσίαση του διαδικτυακού τόπου IonianPlants.grστις αίθουσες του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση).

Ομιλητής είναι ο κος Φραντζιός Γεράσιμος, Διδάκτωρ Βιολογικών Επιστημών και Επιστημονικός Συνεργάτης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Αφίσα Ημερίδα Βάση Δεδομένων Περιβαλλοντικός Πλούτος 11-14

Προηγουμενο αρθρο
Έλεος τόσα χρόνια... το κακό παράγινε
Επομενο αρθρο
Ο Γάτος της Βουλής!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.