HomeΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑΠαρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Κτενά «Το χωριό της Μαρμελάδας»

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Κτενά «Το χωριό της Μαρμελάδας»

Ένα παραμύθι για παιδιά, με σημειώσεις για μεγάλους…

8
Από τον πρόλογο του Χαΐνη Δ. Αποστολάκη: «…..Στο συγκεκριμένο πόνημα, ο Γιώργος Κτενάς καταπιάνεται με τις ιερές ιδέες της αυτονομίας, της αυτοοργάνωσης, της ελευθεριακής παιδείας, μέσα από τα έκπληκτα μάτια ενός «κανονικού παιδιού» που επισκέπτεται μια τέτοια ελευθεριακή κοινότητα: το χωριό της Μαρμελάδας.

Ο Γιώργος Κτενάς γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 1985 στην Αθήνα.Έχει κάνει σπουδές πάνω στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και τη Δημοσιογραφία. Εργάζεται σαν δημοσιογράφος από το 2007 και κείμενά του έχουν δημοσιευτεί, μεταξύ άλλων, στις εφημερίδες «Αυγή», «Δρόμος», «Εποχή», στο περιοδικό «Βαβυλωνία» και στις ιστοσελίδες «protagon», «rproject», «othersidefootball»,«sportdog» και «gazzetta».Έχει εκδόσει δύο βιβλία λογοτεχνικού περιεχομένου.

Η παρουσίαση του βιβλίου στη Λευκάδα, έγινε την Τέταρτη 13/1 στο cefe Boschetto. Οι φωτογραφίες και το βίντεο από την εκδήλωση είναι του Θανάση Κατωπόδη.

3

1

2

4

5

6

7

Προηγουμενο αρθρο
Βάρδας: το άγνωστο ποτάμι της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Κοπή πίτας Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.