HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠαρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Γράψα: «Η γυναίκα του πρωινού τρένου»

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Γράψα: «Η γυναίκα του πρωινού τρένου»

Ο Δημήτρης Γράψας και Η γυναίκα του πρωινού τρένου σας περιμένουν σε μια ξεχωριστή παρουσίαση βιβλίου, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Fly Me – Sun & Stars Bar.


Η γυναίκα του πρωινού τρένου είναι το δεύτερο βιβλίο του Δημήτρη Γράψα, ο οποίος με τη Λευκή κουρτίνα είχε βρεθεί στη βραχεία λίστα για το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου πεζογράφου «Μένης Κουμανταρέας» της Εταιρείας Συγγραφέων.

Το νέο του βιβλίο είναι ένα αγωνιώδες μυθιστόρημα για την ανταρσία των αναμνήσεων, μια περιπλάνηση σε μια ζωή που φωτίζεται ξανά από την αρχή.

Ο Δημήτρης Γράψας γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1984 στην Αθήνα, όπου και κατοικεί. Είναι φυσικός, απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η καταγωγή του είναι από τη Λευκάδα. Εκεί έγραψε το μεγαλύτερο μέρος από τη “Λευκή κουρτίνα”, που βρέθηκε στη βραχεία λίστα υποψηφίων για το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου πεζογράφου “Μένης Κουμανταρέας” της Εταιρείας Συγγραφέων.

Προηγουμενο αρθρο
Η παράκαμψη των χωριών του Δυτικού οδικού άξονα
Επομενο αρθρο
Παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Μαρκόπουλου «Μαύρο Νερό»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.