HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠαρουσιάστηκε το βιβλίο «Κατάδυση στην ψυχή»της Κατερίνας Γ. Καββαδά, στην Αθήνα

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Κατάδυση στην ψυχή»της Κατερίνας Γ. Καββαδά, στην Αθήνα

Την Τέταρτη 1η Μαρτίου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Γ. Καββαδά, «Κατάδυση στην Ψυχή» στον Δημοτικό πολυχώρο «Γαλαξίας» στη Νέα Σμύρνη.

Μίλησαν για το βιβλίο οι:  Βαρβαρήγου Παντοφίλη, διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλογογίας ΕΚΠΑ, Εγγλέζου Φωτεινή, καθηγήτρια – σύμβουλος ΕΑΠ, συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου και πρόεδρος Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.,  Πολίτης Γιάννης, δημοσιογράφος.

Την παρουσίαση συντόνισε η  Χαραλαμπίδου Άννα, συστημική οικογενειακή θεραπεύτρια.

Μουσική, τραγούδι:  Κονιώρης Βαγγέλης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και μέλος της χορωδίας Ampitus της Λεοντίου Σχολής και Μαυρομάτης Παναγιώτης απόφοιτος ΕΜΠ.

*Η Κατερίνα Καββαδά γεννήθηκε στο Μεγανήσι Λευκάδας. Έχει σπουδάσει Δημόσια Διοίκηση στην ΠΑΝΤΕΙΟ Σχολή και Φιλολογία στο ΕΚΠΑ. Τα τελευταία χρόνια είναι διευθύντρια σε ΓΕΛ. Άρθρα της είναι δημοσιευμένα σε τοπικές εφημερίδες και ιστολόγια. Δειλα δειλά προσπαθεί να καταπιαστεί με τον πεζό λόγο. Κείμενά της εμπεριέχονται στο λαογραφικό βιβλίο «Ρωγμές στο χθες».  Το μυθιστόρημα «Κατάδυση στην ψυχή» αποτέλει την πρώτη της συγγραφική απόπειρα.

Φωτογραφίες και βίντεο: Κώστας Πατρίκιος

Προηγουμενο αρθρο
Όταν η παραλία του Άη Γιάννη είχε μπαράκες και τεράστια αμμουδιά
Επομενο αρθρο
Η θειά Χρυσαυγή στο σύννεφο της Αιωνιότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.