HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠαροχή Ιατρικής Κάρτας στα μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Παροχή Ιατρικής Κάρτας στα μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι στο πλαίσιο της παροχής κοινωνικών υπηρεσιών προς τα μέλη του και δεδομένου ότι οι ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες που παρέχονται από τους κρατικούς ασφαλιστικούς φορείς είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτες, αποφάσισε τη συνεργασία του με την ιατρική εταιρεία Med4u, η οποία δημιουργήθηκε από μια ομάδα καταξιωμένων ιατρών με σκοπό να προσφέρει ιατρικά προγράμματα που δεν καλύπτονται από τα συνήθη Ασφαλιστικά & Νοσοκομειακά Προγράμματα. Σήμερα θεωρείται η πλέον καταξιωμένη εταιρεία στον τομέα της διαμορφώνοντας αξιόπιστα ιατρικά δίκτυα, με στόχο να καλύψει τις ιατρικές ανάγκες.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας θα διανείμει σε όλα τα μέλη του εντελώς δωρεάν την κάρτα ιατρικών υπηρεσιών της εν λόγω εταιρείας με την οποία θα έχουν οικονομικά οφέλη στις ιατρικές τους δαπάνες.

Στην κάρτα υγείας που θα σας παρέχεται, αναγράφεται ένας προσωπικός κωδικός (member ID). Κάνοντας είσοδο στην ιστοσελίδα της Med4u http://www.med4u.gr/ με τον κωδικό αυτό μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλες τις παροχές της κάρτας σας.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Η μουσικοχορευτική παράδοση της Λευκάδας στη σχολή του θεάτρου «Δόρα Στράτου»
Επομενο αρθρο
Τότε που τα παιδιά, τα καίγανε τα μνημόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.