HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠεριστατικό πνιγμού μικρού παιδιού στο Μύτικα

Περιστατικό πνιγμού μικρού παιδιού στο Μύτικα

Περιστατικό πνιγμού μικρού παιδιού αυτή την στιγμή μπροστά στην παραλία της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα. Το μικρό παιδάκι έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που έπεσε στο θάλασσα, με αποτέλεσμα να πιει πολύ νερό.

Αμέσως κόσμος που ήταν δίπλα το έβγαλε αναίσθητο έξω και αυτή την στιγμή αφού του αφαιρέθηκε το νερό από τους πνεύμονες, σε καλύτερη κατάσταση, με συμπτώματα υποθερμίας και δύσκολη αναπνοή, περιμένουμε όλοι με αγωνία να έρθει το ασθενοφόρο από το Αγρίνιο (πάνω από μία ώρα). Ασθενοφόρο από τον Αστακό αρνητική απάντηση. Δεν υπάρχει βάρδια οδηγού.

Το Κ.Υ. Μύτικα κλειστό μιας και θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός ώστε να τύχει το περιστατικό σου μία από τις μόνο πέντε ημέρες το μήνα που εφημερεύει. Το παιδάκι αυτή την στιγμή μεταφέρεται στο Κ.Υ. Μύτικα, που άνοιξε από το νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Μύτικα, ώστε να του δοθεί οξυγόνο. Πολύς κόσμος αυτή την στιγμή συγκεντρωμένος αναμένει το ασθενοφόρο.

Η γύμνια του τομέα της υγείας στην περιοχή μας μπροστά στα μάτια μας. Η ωμή αλήθεια να εύχεσαι να μην σου τύχει τίποτα…

Συγχαρητήρια στο ζευγάρι αλλοδαπών γιατρών, που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στο παιδάκι και αν δεν ήταν αυτοί τα πράγματα δεν θα ήταν καθόλου ευχάριστα. Οι άνθρωποι παραθέριζαν στον Μύτικα και έτυχε να βρίσκονται εκείνη ακριβώς τη στιγμή στο κέντρο του Μύτικα.

11:20 π.μ.: Ήρθε το ασθενοφόρο και διακομίζει το περιστατικό.

Πηγή: mytikaspress.blogspot.gr

Προηγουμενο αρθρο
Σημερινή ανταπόκριση από την παραλία του Γιαλού
Επομενο αρθρο
Το πρόγραμμα εορτής της Αγίας Παρασκευής στα Πλατύστομα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.