HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠεριφερειακό συμβούλιο: Για οτιδήποτε ερωτηθεί, σε οτιδήποτε διαφωνήσουμε, η επίθεση είναι απρεπής και πρωτόγνωρη…

Περιφερειακό συμβούλιο: Για οτιδήποτε ερωτηθεί, σε οτιδήποτε διαφωνήσουμε, η επίθεση είναι απρεπής και πρωτόγνωρη…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ

Στο σημερινό Περιφερειακό συμβούλιο ο περιφερειάρχης κύριος Θεόδωρος Γαλιατσάτος δήλωσε ότι, μόνο στην Κέρκυρα συμβαίνουν τέτοια Καραγκιοζλίκια, όσον αφορά τα λεχθέντα από τον τύπο, τα ΜΜΕ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους πολίτες, για την κατάσταση στην Γαρίτσα και την κατάρρευση του πεζοδρομίου και του κρηπιδώματος της θάλασσας.
Είναι η κορωνίδα μια συνεχούς προσπάθειας υποτίμησης μας, σε επερωτήσεις και ερωτήσεις, που αφορούν την Κέρκυρα και τα Ιόνια.
Περιλουζόμαστε με χαρακτηρισμούς και κοσμητικά επίθετά πρωτόγνωρα για πολιτική λειτουργία και επίπεδο Περιφερειακού συμβουλίου. Για οτιδήποτε ερωτηθεί και σε οτιδήποτε διαφωνήσουμε, η επίθεση είναι απρεπής και πρωτόγνωρή, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.
Η λειτουργία αυτή εντάσσεται σε μια προσπάθεια ακύρωσης της σημαντικότερης λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου, καθότι στοχεύει να μηδενίσει τον έλεγχο της αντιπολίτευσης στα πεπραγμένα της περιφερειακής αρχής.
Διαβεβαιώνουμε τον Κερκυραϊκό λαό και τον λαό των Επτανήσων ότι θα συνεχίσουμε τον έλεγχο, όπως το καθήκον και η λαϊκή εντολή μας επιτάσσει, για την ανάδειξη των μεγάλων προβλημάτων του τόπου, με παραγωγή προτάσεων και διάθεση προσφοράς όπου κληθούμε.
Ο συγκεκριμένος τρόπος λειτουργίας του περιφερειάρχη και ελαχίστων στελεχών της εκτελεστικής εξουσίας και της διοικητικής μηχανής ούτε μας πτοεί ούτε μας αναστέλλει τα καθήκοντά μας, τα οποία διαβεβαιώνουμε τον Κερκυραϊκό λαό και τον λαό των Ιονίων ότι θα τα ασκήσουμε στο έπακρον.

Εμείς συνεχίζουμε να ερωτάμε:

Θα μας παραδώσετε την λίστα από την δωρεά των ξενοδοχείων Χανδρή;;
Ποιος έδωσε την διαταγή να φύγουν δύο νταλίκες υπάρχει έγγραφο που πήγαν και από ποιους παρελήφθησαν;
Που είναι οι αποθήκες που φυλάσσεται ό εξοπλισμός;
Ποιος τον παρέλαβε στις αποθήκες;
Γιατί δεν ρωτήθηκε η αντιπολίτευση για το ποιος θα συμμετάσχει στη διαπαραταξιακή επιτροπή διαχείρισης και ιεράρχησης των αιτημάτων για παραχώρηση εξοπλισμού;
Ποιος την σύστησε;
Γιατί δεν ρωτήθηκε το περιφερειακό συμβούλιο;;

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΡΩΤΑΜΕ

Θα αφήσετε την Γαρίτσα να καταρρεύσει;;
Θα μας πνίξουν τα σκουπίδια το καλοκαίρι;
Θα ολοκληρωθούν τα έργα στην ΝΑΟΚ;
Θα γίνει το γήπεδο της Πάνω Κορακιάνας;
Θα τελειώσει ο δρόμος στο λιμάνι πριν από το Πάσχα;;;
Θα παραδώσετε την παράκαμψη των Αυλωτών;;
Θα τελειώσετε το κτίριο του ψυχιατρείου στο πλατύ καντούνι;
Θα τελειώσει το καφέ γυαλί;

ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΡΩΤΑΜΕ

Γιατί μόλις σήμερα και μετά την πάροδο τόσων ημερών μας ενημερώσατε για το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που κάηκε; Γιατί δεν το κάνατε τόσες μέρες παρά την κατακραυγή των τοπικών ΜΜΕ. Τι άλλαξε σήμερα και το κάνατε;
Πόσο στοίχησε το ταξίδι Αμερική Καναδά, ποια άτομα πήγαν με ονοματεπώνυμα και πόσα εισιτήρια από την συνοδεία πληρώθηκαν με δημόσιο χρήμα;
Αυτά και πολλά άλλα ρωτάμε Κερκυραϊκέ λαέ και Λαέ των Επτανήσων και εισπράττουμε απαξίωση χλεύη και ειρωνεία. Ο
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ!!!

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

Χρήστος Κ. Άνθης

.

Προηγουμενο αρθρο
Ψηφίστηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο Τουριστικής Προβολής της ΠΙΝ
Επομενο αρθρο
Χάρης Μαρκόπουλος: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.