HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠερπατώντας στην… καυτή άμμο

Περπατώντας στην… καυτή άμμο

Οι αναγνώστες παρατηρούν,   φωτογραφίζουν και επισημαίνουν…

Παραθεριστής στο νησί, μας έστειλε φωτογραφίες από τρεις παραλίες της Λευκάδας. Οι πωλητές λουκουμάδων και πιθανόν άλλων ειδών διατροφής περιφέρονται στις παραλίες χωρίς μάσκες και γάντια, μας ενημερώνει.
Επειδή είναι αδύνατον να υπάρχει σε κάθε παραλία και ένας μπαμπούλας χρειάζεται οι κολυμβητές και οι επισκέπτες των παραλιών να είναι οι ίδιοι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Με τα τροχόσπιτα και φέτος επαναλαμβάνετε η γνωστή ιστορία των προηγούμενων χρόνων. Η πολυδιάσπαση αρμοδιοτήτων σε συνδυασμό με τον ωχαδερφισμό που μας διακρίνει είχαν αποτέλεσμα να γίνουμε θεατές σε θλιβερές εικόνες με τροχόσπιτα στη Γύρα, στο Κάστρο της Αγίας Μαύρας και αλλού.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι χθεσινές από την παραλία Αβάλι Καλαμιτσίου, όπου έχει δημιουργηθεί μικρός καταυλισμός σκηνιτών στην άμμο.

Είναι γνωστό πως: Το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορεύεται σε όλο το νησί της Λευκάδας!

Προηγουμενο αρθρο
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας παππού
Επομενο αρθρο
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου για απλήρωτες υπερωρίες, νυχτερινές βάρδιες...

1 Σχόλιο

  1. Δομνίκη
    10 Αυγούστου 2020 at 15:27 — Απάντηση

    Επιτέλους, πρέπει να μπει μια τάξη στις πιο μακρινές παραλίες του νησιού. Η κατάσταση στο Αβαλι είναι απαράδεκτη. Πολλές σκηνές και βρωμιά. Όλη η παραλία βρωμουσε σήμερα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.