HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠλούσια κέρδη για διακινητές χασίς σε Πρέβεζα και Λευκάδα

Πλούσια κέρδη για διακινητές χασίς σε Πρέβεζα και Λευκάδα

Δεν έφτασε ποτέ στη Λευκάδα για να πουλήσει τα ναρκωτικά που είχε αγοράσει στην Πρέβεζα, ένας νεαρός Έλληνας που φαίνεται ότι έκανε «χρυσές» δουλειές και στα Ιωάννινα όπου κατοικεί. Οι ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι του, οδηγούν τις αρχές στον εντοπισμό των διασυνδέσεών του και ήδη συνέλαβαν τον προμηθευτή του.

Το ταξίδι του 23χρονου σταμάτησε στο 14ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, όπου ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του βρέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 104.4 γραμμαρίων, ένα μαχαίρι, ένας ξύλινος λοστός, πέντε χρυσά κοσμήματα η προέλευση των οποίων ερευνάται και 635 ευρώ κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Πρέβεζας.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από έναν 24χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Άρτα και συνελήφθη. Από τις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δυο νεαρών, σε αυτό του 23χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων βρέθηκαν άλλα 3.090 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών και ένα αεροβόλο όπλο με γεμιστήρα. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και του ασκήθηκαν διώξεις κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: www.protothema.gr

Προηγουμενο αρθρο
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας
Επομενο αρθρο
Επανέρχεται το αίτημα για μεταφορά απορριμμάτων από τη Λευκάδα στην Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.