HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠοια είναι η ομορφότερη παραλία της Λευκάδας

Ποια είναι η ομορφότερη παραλία της Λευκάδας

Σίγουρα τις έχετε επισκευθεί, σίγουρα τις απολαύσατε…Αλλά ποιά είναι η καλύτερη

Πόρτο Κατσίκι11

Το Πόρτο Κατσίκι είναι ίσως η πιο φημισμένη παραλία στο νησί της Λευκάδας, στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, περίπου 47 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας.

Εγκρεμνοί12

Η παραλία Εγκρεμνοί βρίσκεται στην νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, λίγο βορειότερα από το Πόρτο Κατσίκι, σε απόσταση περίπου 40 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας.

Καβαλικευτά13

Σε μικρή απόσταση, κάτω από τον οικισμό του Καλαμιτσίου, κατά μήκος της δυτικής ακτογραμμής και σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι παραλίες Καβαλικευτά και Μεγάλη Πέτρα.

Μεγάλη Πέτρα14

Μύλος15

Η παραλία Μύλος είναι μία από τις όμορφες παραλίες στην δυτική πλευρά της Λευκάδας και βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό του Άγιου Νικήτα. Η πρόσβαση στην παραλία μπορεί να γίνει με καραβάκι από τον Άγιο Νικήτα, όμως για τους πιο τολμηρούς υπάρχει και ένα στενό μονοπάτι που ξεκινάει μέσα από το χωριό και οδηγεί μέχρι εκεί.

Άγιος Νικήτας16

Ο Άγιος Νικήτας βρίσκεται στην βορειοδυτική πλευρά του νησιού της Λευκάδας σε απόσταση περίπου 12 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας.Πρόκειται για ένα σχετικά μικρό χωριό, με αρκετά παραδοσιακό ύφος. Κατηφορίζοντας στον κεντρικό πλακόστρωτο δρόμο του χωριού, συναντάμε την παραλία.

Κάθισμα17

Η παραλία “Κάθισμα” βρίσκεται στην δυτική πλευρά της Λευκάδας, αρκετά κοντά στον Άγιο Νικήτα (νοτιότερα του χωριού) και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες.

Αγιοφύλλι18

Η παραλία Αγιοφύλι βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού της Λευκάδας, ανάμεσα στην Βασιλική και την Αμμούσσω.Η πρόσβαση στην παραλία, μπορεί να γίνει με καϊκάκι από το λιμάνι της Βασιλικής.

Αφτέλι19

Πηγή: www.playbuzz.com/zephyros

Προηγουμενο αρθρο
Ξεκινά στις 6 Ιουλίου σεμινάριο μελισσοκομίας στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Πραγματοποιήθηκε το LEFKAS OPEN στο Κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.