HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΠοινική δίωξη σε υπαλλήλους της Περιφ. Δυτ. Ελλάδας, για το θάνατο μοτοσικλετιστή από πτώση σε λακκούβα

Ποινική δίωξη σε υπαλλήλους της Περιφ. Δυτ. Ελλάδας, για το θάνατο μοτοσικλετιστή από πτώση σε λακκούβα

Ο εισαγγελέας Λευκάδας άσκησε δίωξη στους υπαλλήλους της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, για το θάνατο του ψαρά Κώστα (Μεταξά) Μπάλλα πριν από τρία χρόνια. Όπως είχαμε γράψει το ατύχημα έγινε με την ομάδα της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Πρέβεζας που είχαν πάει εκδρομή στο Μεσολόγγι και επέστρεφαν από τον Αστακό.

Όλη η ομάδα του συλλόγου μοτοσικλετιστών είχε πει τότε ότι άδικα σκοτώθηκε ο πολύ αγαπητός 53χρονος Πρεβεζάνος, από μία τεράστια λακκούβα στη μέση του δρόμου στο τέλος της μεγαλύτερης ευθείας του δρόμου, χωρίς πινακίδα και χωρίς σήμανση. Ένας θεός ξέρει πόσα χρόνια είχε η λακκούβα αυτή στην κατάσταση που σας δείχνουμε και όλοι περίμεναν ποιος θα πέσει μέσα να σκοτωθεί. Και έπεσε ο 53χρονος Πρεβεζάνος που δεν ήταν από εκεί και είχε πάει μία και μοναδική φορά εκδρομή.

Αυτή είναι η λακκούβα στην οποία έπεσε και σκοτώθηκε ο 53χρονος Πρεβεζάνος Κώστας Μπάλλας στο δρόμο από Αστακό προς Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας πριν από τρία χρόνια, στο ύψος της Αγριλιάς.

Τρία χρόνια από το θάνατό του, τελικά μετά από αγώνα που ξεκίνησε η οικογένειά του, ο Εισαγγελέας Λευκάδος κατηγορεί 3 υπαλλήλους της περιφέρειας ότι ευθύνονται γιατί άφησαν τον δρόμο σε αυτή την άθλια κατάσταση. Το δικαστήριο ήταν να γίνει την προηγούμενη βδομάδα στη Λευκάδα αλλά τελικά αναβλήθηκε γιατί δεν μπορούσε να πάει ο δικηγόρος των κατηγορουμένων.

Ούτε τα δικαστήρια μπορούν να κάνουν τίποτε όταν το κράτος αδιαφορεί, λίγο μετά το ατύχημα, η περιφέρεια προσπάθησε να φτιάξει πρόχειρα τη λακκούβα. Αν δεν είχε σκοτωθεί ο Κώστας, δεν θα είχαν κάνει τίποτε. Έπρεπε να σκοτωθεί ο ένας άνθρωπος για να ευαισθητοποιηθούν.

Σας δείχνουμε λοιπόν ένα χρόνο μετά το δυστύχημα πως έγινε πάλι ο ίδιος δρόμος.

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Απεβίωσε ο Λευκαδίτης πρώην υπουργός Απόστολος Λάζαρης
Επομενο αρθρο
Διακοπή νερού την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.