HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΠου βρίσκεται η οδός Πάνου Γ. Ροντογιάννη;

Που βρίσκεται η οδός Πάνου Γ. Ροντογιάννη;

Ρητορικό το ερώτημα, μην ψάξετε δεν θα τη βρείτε πουθενά. Προσωπικά δεν γνώριζα, ότι υπάρχει δρόμος στον οποίο έχει δοθεί το όνομα του μεγάλου ιστορικού της Λευκάδας.

Αναγνώστης της σελίδας με πόνο ψυχής και από μεγάλη αγάπη για τον ιστορικό, που επάνω του ακουμπά όλη η Λευκάδα, μου επεσήμανε μια ακόμα καταστροφή που έχει συντελεστεί.

Επί Δημαρχίας Φέτση στα Βαρδάνια, ο δρόμος που ξεκινά από το κλειστό γήπεδο, είχε ονομαστεί οδός Πάνου Γ. Ροντογιάννη. Οι πινακίδες είχαν τοποθετηθεί σε μεταλλικούς στύλους επειδή στην περιοχή και σε όλο το μήκος του δρόμου δεν υπήρχαν από τότε, αρκετά κτίρια. Τοποθετήθηκαν μάλιστα αρκετές σε όλο το μήκος του δρόμου. Σήμερα δεν υπάρχει ούτε μια. Έψαξα αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Η καταστροφή των πινακίδων δεν δυσκολεύει τη ζωή των περιοίκων ούτε του ταχυδρόμου της περιοχής. Αλλά για το συγκεκριμένο πρόσωπο και στο συγκεκριμένο δρόμο -στην αρχή του έχει από τη μια πλευρά το κλειστό γήπεδο και από την άλλη το συγκρότημα των Δημοτικών σχολείων- μια πινακίδα με το όνομα του μεγάλου ιστορικού θα μπορούσε να προσφέρει την καλύτερη καθημερινή εικόνα για τους μαθητές.

DSCN3491

Προηγουμενο αρθρο
Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης του Εργατικού Κέντρου
Επομενο αρθρο
Σοβαρά προβλήματα απο νεροποντή στο Βαθύ Μεγανησίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.