HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠρέπει να φραχτεί άμεσα ο χώρος του πρώην κινηματογράφου «Απόλλων»

Πρέπει να φραχτεί άμεσα ο χώρος του πρώην κινηματογράφου «Απόλλων»

Μετά την πυρκαγιά του 2016 και την καταστροφή του Απόλλωνα, του μοναδικού κινηματογράφου της πόλης μας,  φράχτηκαν τα δυο ανοίγματα του χώρου. Χρησιμοποιήθηκε πλέγμα και σιδερένιο κάσωμα.

Δεν γνωρίζουμε από πότε, ούτε πως έγινε, αλλά σήμερα, ο ένας φράχτης ήταν πεσμένος στο έδαφος. Ο χώρος του κινηματογράφου είναι αβέρτος. Κινδυνεύει να μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, αφού ήδη στο χώρο υπάρχει πεταμένο ένα στρώμα!

Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι του Δήμου να τοποθετήσουν εκ νέου το πορτόνι. Σκουπιδότοπους έχουμε μπόλικους από κινηματογράφο έχουμε έλλειψη.

Υπάρχει επίσης και καλώδιο συνδεδεμένο με την λάμπα φωτισμού του τοίχου, το οποίο κρέμεται. Δεν ξέρουμε αν είναι ηλεκτροφόρο, αλλά καλό είναι να το κοιτάξουν κι αυτό.

Προηγουμενο αρθρο
Νέες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Μετέωρα: Η νήσος τής γαλήνης

1 Σχόλιο

  1. αμελιαζ
    3 Φεβρουαρίου 2020 at 17:56 — Απάντηση

    Οχι!! Να μη βαλει κανενα πορτονι!! Να τσα@ιστουνε να φτιαξουν το σινεμα.
    Ειναι ντροπη!! Μεγαλη ντροπη.
    Και στον πρωην με την περιβοητη πανακριβη ..μελετη και στον σημερινο δημαρχο που..βολευεται στο φουαγιε κι αφηνει ενα ιστορικο κτιριο σ αυτη την κατασταση.
    Με τα λεφτα των συμβουλων σου δημαρχε θαφτιαχνες 5 Απολλωνες!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.