HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠραγματοποίηση της IEEE Day 2014

Πραγματοποίηση της IEEE Day 2014

Την Παρασκευή 13/10/2014, στον χώρο του Τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων έλαβαν χώρα εκδηλώσεις για τον εορτασμό της IEEE Day 2014 με τίτλο «Leveraging Technology for a Better Tomorrow».
Από ειδικά διαμορφωμένο πάγκο, φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (μέλη του ΙΕΕΕ) διέθεταν ενημερωτικό υλικό, σχετικά με τις δράσεις του ΙΕΕΕ και του Φοιτητικού Παραρτήματος (Student Branch) του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σχετικά με τις δράσεις και την ιστορία του ΙΕΕΕ.

• Ο πρόεδρος του Φοιτητικού Παραρτήματος του ΙΕΕΕ, στην Λευκάδα, Μακρής Παναγιώτης παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις του Φοιτητικού Παραρτήματος.
• Η φοιτήτρια Φούρου Θεοδώρα παρουσίασε τον οργανισμό ΙΕΕΕ.
• Ο Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κ. Κακαρούντας Αθανάσιος παρουσίασε την ιστορία του ΙΕΕΕ και τις δράσεις και τα επιτεύγματα του Ελληνικού Τμήματος (Greece IEEE Section).
• Ο Πρόεδρος της επιτροπής για τα εκπαιδευτικά θέματα του IEEE (Educational Activities SubCommittee) στην Ελλάδα και Πανεπιστημιακός Υπότροφος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δραγουμάνος Σταμάτης, παρουσίασε τα προσφερόμενα προγράμματα από το IEEE καθώς και την πλατφόρμα τηλεεκπαίδευσης IEEE Academic.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε σεμινάριο σκηνοθεσίας με έμφαση την σκηνοθεσία για βιντεοδιαλέξεις του IEEE Academic, από τον σκηνοθέτη και ειδικό στα οπτικά εφέ κ. Κωνσταντίνο Π. Κακαρούντα.

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ΙΕΕΕ Day 2014, ολοκληρωθηκαν το Σάββατο 11/10/2014 με την πραγματοποίηση, της πρώτης δοκιμαστικής χρήσης μιας ψυχαγωγικής εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας στους δρόμους της Λευκάδας, στην οποία συμμετείχαν φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα:

• ΦΕΞΗΣ – Παραδοσιακά προϊόντα
• Super Market Proton
• Taste and Coffee
Για τη χορήγηση προϊόντων.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Αγώνας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου του Ακτίου είναι κοινός
Επομενο αρθρο
Φρεντ Μπουασονά, ο φιλέλληνας φωτογράφος των αρχών του 20ου αιώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.