HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 43ο Πανελληνιο Συνέδριο με θέμα: «Ζητήματα αναγκαστικής εκτέλεσης»

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 43ο Πανελληνιο Συνέδριο με θέμα: «Ζητήματα αναγκαστικής εκτέλεσης»

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
Email:dslefkados@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 6 με 9 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 43ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ που συνδιοργάνωσε η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ και ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με θέμα «Ζητήματα αναγκαστικής εκτέλεσης» στο ξενοδοχείο Ionian Blue.

Εισηγητές στην εκδήλωση ήταν:

– Ο κ. Παναγιώτης Κολοτούρος, Αν. Καθηγητής της Πολιτικής Δικονομίας στο Πανεπιστήμιο Θράκης με θέμα: « Συρροή δανειστών και σύγκρουση δικαιωμάτων στο πεδίο της αναγκαστικής εκτέλεσης».
– Η κ. Χαρούλα Απαλαγάκη, Καθηγήτρια της Πολιτικής Δικονομίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με θέμα «Ηλεκτρονικός Πλειστηριασμός»
– Ο κ. Γεώργιος Κόντης, Δικηγόρος Αθηνών, με θέμα «Τα ασφαλιστικά μέτρα ως ρυθμιστικά μέτρα της εκτέλεσης».
Προήδρευσαν του Συνεδρίου ο κ. Κυριάκος Οικονόμου, Αεροπαγίτης και η κ. Ευδοξία Κιουπτσίδου, Πρόεδρος Εφετών
Το Συνέδριο διεξήχθη παρουσία του Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλείου Πέππα, αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου, αεροπαγιτών, Συμβούλων του ΣτΕ, καθηγητών και των τριών Νομικών Σχολών και της Σχολής Δικαστών, πλήθους Δικαστών και Δικηγόρων, καθώς και του Προέδρου του ΔΣΑ Δημητρίου Βερβεσού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣΛ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΑΝΤΖΙΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας διοργανώνει αγώνα Ιστιοπλοΐας «Γολέμης 2018»
Επομενο αρθρο
Γεφύρι Άγιος Πέτρος - Νικολή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.