HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠροθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι 6 Ρομά που τραυμάτισαν αστυνομικούς στη Λευκάδα

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι 6 Ρομά που τραυμάτισαν αστυνομικούς στη Λευκάδα

Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, ζήτησαν και πήραν από τις εισαγγελικές Αρχές οι έξι τσιγγάνοι που κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών και αντίστασης κατά της Αρχής.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το βράδυ της Δευτέρας, 5 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο αστυνομικών, δύο από την Τροχαία και δύο από την Ασφάλεια, σταμάτησαν στην παραλιακή Γολέμη της Λευκάδας αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις τσιγγάνοι και προσπάθησαν να τους κάνουν έλεγχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, οι τσιγγάνοι φέρεται ότι ήταν σε κατάσταση μέθης, αντιστάθηκαν κατά των αστυνομικών Αρχών και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ο εντοπισμός τους έγινε στην περιοχή Γύρα, όπου διαμένουν τον τελευταίο καιρό. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με διάφορα αντικείμενα από τους τσιγγάνους και από συγγενείς τους.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί, ο ένας στο πρόσωπο και ο δεύτερος στο μάτι, στην πλάτη και στον αυχένα. Ακολούθησε επιχείρηση για τη σύλληψη των δραστών από αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κατάφεραν να εντοπίσουν τους έξι τσιγγάνους. Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί έκαναν εισαγωγή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, από όπου πήραν εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγουμενο αρθρο
Ο κόλπος του Βλυχού - Γενίου και η οικολογική καταστροφή που υφίσταται
Επομενο αρθρο
Πότε έχει σκοπό ο Δήμος να αποκαταστήσει τον δρόμο προς την εκκλησία του Σωτήρος στη Νικιανα;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.