HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠροκηρύσσονται 12 θέσεις μονίμων γιατρών για το Νοσοκομείο της Λευκάδας

Προκηρύσσονται 12 θέσεις μονίμων γιατρών για το Νοσοκομείο της Λευκάδας

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Βουλευτής Ν. Λευκάδας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προκηρύσσονται 12 θέσεις μονίμων γιατρών για το Νοσοκομείο της Λευκάδας – Διορίζεται νέος μόνιμος καρδιολόγος

Δώδεκα θέσεις μονίμων ιατρών προκηρύσσονται για το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Υπουργείου Υγείας. Οι ειδικότητες είναι οι εξής:

Αναισθησιολογίας (2)
Νεφρολογίας
Εσωτερικής παθολογίας (2)
Ιατρικής βιοπαθολογίας – Εργαστηριακής ιατρικής
Μαιευτικής – Γυναικολογίας
Ορθοπαιδικής και τραυματολογίας
Χειρουργικής
Ψυχιατρικής
Ουρολογίας
Οφθαλμιατρικής

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη των θέσεων ξεκινά στις 14 Φεβρουαρίου και λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2020.

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας κ.Θανάσης Καββαδάς δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος διότι το Υπουργείο ανταποκρίθηκε πλήρως στα αιτήματα που είχα καταθέσει όλο το προηγούμενο διάστημα. Επισημαίνω ότι η προηγούμενη διοίκηση του νοσοκομείου είχε αιτηθεί την κάλυψη μόνο 6 θέσεων, ωστόσο σε επανειλημμένες επισκέψεις μου στον Υπουργό Υγείας, κ.Β.Κικίλια και τον Υφυπουργό κ.Κοντοζαμάνη, τις οποίες έχω κατά το παρελθόν δημοσιοποιήσει, είχα επισημάνει τις μεγάλες ελλείψεις, καταθέτοντας συγκεκριμένο αίτημα για κάλυψη 11 θέσεων.

Τις τελευταίες ημέρες ζήτησα επιπλέον μία θέση μόνιμου γιατρού οφθαλμίατρου την οποία το Υπουργείο, επιδεικνύοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά, συμπεριέλαβε στον πίνακα των εγκεκριμένων θέσεων, διπλασιάζοντας τον τελικό συνολικό αριθμό μονίμων από έξι που προέβλεπε η προηγούμενη κυβέρνηση σε 12.
Επιπλέον, έπειτα από την πρόσφατη παραίτηση του ενός μόνιμου καρδιολόγου, προχώρησε και ολοκληρώνεται εντός των ημερών ο διορισμός ενός νέου μόνιμου ιατρού που θα αναλάβει σύντομα υπηρεσία. Τέλος, σύντομα θα προκηρυχθούν επιπλέον θέσεις επικουρικού ιατρικού προσωπικού που θα ενισχύσουν το υφιστάμενο δυναμικό.

Από τον Αύγουστο είχα προαναγγείλει την προκήρυξη 11 θέσεων για το Νοσοκομείο, κάτι που σήμερα υλοποιείται από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία επιδεικνύει την πολιτική βούληση να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα. Ο νευραλγικός τομέας της υγείας δεν προσφέρεται για μικροκομματικές αντιπαραθέσεις. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στην Λευκάδα και τις γύρω περιοχές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.»

Προηγουμενο αρθρο
Ο Νιόνιος Κακαβούλης ξαναχτυπά του Αγίου Βαλεντίνου, ως Νώε!
Επομενο αρθρο
Ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή την εβδομάδα στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.