HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠροκρίθηκε η Νίκη Λευκάδας στο final four του κυπέλλου

Προκρίθηκε η Νίκη Λευκάδας στο final four του κυπέλλου

Στην τελική τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών – για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία χρόνια – προκρίθηκε η Νίκη Λευκάδας με την σπουδαία επικράτησή της στο Κλειστό του Μίλωνα επί του Πανιωνίου με σκορ 49-62 στον τρίτο χρονικά προημιτελικό του θεσμού.

Η ομάδα μας μετά το μέτριο πρώτο δεκάλεπτο, ανέβασε στροφές και έχτισε μια ικανοποιητική διαφορά υπέρ της, την οποία υπερασπίστηκε μέχρι τέλους. Στο πλευρό της Νίκης βρέθηκαν περίπου 30 Λευκαδίτες, οι οποίοι πανηγύρισαν στο τέλος έξαλλα την πρόκριση της ομάδας.

Στο Final Four που θα διεξαχθεί στις 22-24 Μαρτίου 2019 προκρίθηκαν επίσης ο Ολυμπιακός, η Δάφνη Αγ. Δημητρίου και ο Παναθηναϊκός.

Δεκάλεπτα: 10-11, 28-29, 35-46, 49-62

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τσίκληρας): Καλογήρου 7(1), Σπαθάρου 3, Γκριτζά, Μαγκλάρα 4, Στεφανίδου 3(1), Γρηγορίου 3(1), Ζότοβα, Δίελα 3, Θεοδωρομανωλάκη 3, Κόρινεκ 13(2), Τόμπκινς 10

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Κάμπελ 15, Τσινέκε Κ. 2, Τσινέκε Ε. 5(1), Σύρρα, Παπαμιχαήλ 7, Γουόκερ 9, Μπαλτά 7(2), Νάιτ 17(3).

Δήλωση Νίκου Δουβίτσα:

Μιλώντας στο Γραφείο Τύπου της Νίκης Λευκάδας, ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά τον νικηφόρο αγώνα επί του Πανιωνίου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Είναι μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα και όλο το νησί. Ξέραμε ότι παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα και προετοιμαστήκαμε για αυτό. Δώσαμε έμφαση στην άμυνα και τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Στην επίθεση αν είχαμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο transition, πιστεύω ότι θα ήμασταν από το πρώτο ημίχρονο πιο ψηλά στο σκορ. Επίσης ήμασταν άστοχοι στα σουτ τριών πόντων, κάτι που στο δεύτερο ημίχρονο το φτιάξαμε.

Έχουμε πετύχει την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου που ήταν μέσα στους στόχους μας και αυτό που μένει τώρα είναι να ξεκουραστεί η ομάδα. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο»

Προηγουμενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικες γεύσεις και μυρωδιές από τον Απόλλωνα Καρυάς (φωτό + βίντεο)
Επομενο αρθρο
Η χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Πνευματικού Κέντρου -φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.