HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠροληπτικό επίδομα και στους πυρόπληκτους του επόμενου καλοκαιριού

Προληπτικό επίδομα και στους πυρόπληκτους του επόμενου καλοκαιριού

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε όσους υποστούν καταστροφές από τις φωτιές που πρόκειται να ξεσπάσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, αποφασίστηκε σε έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη στην οποία παραβρέθηκε και ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός, έτοιμος να δώσει το επίδομα ενίσχυσης στους μελλοντικούς πυρόπληκτους, εξέρχεται ινκόγνιτο από το κέντρο επιχειρήσεων πολιτικής προστασίας.
Ο πρωθυπουργός, έτοιμος να δώσει το επίδομα ενίσχυσης στους μελλοντικούς πυρόπληκτους, εξέρχεται ινκόγνιτο από το κέντρο επιχειρήσεων πολιτικής προστασίας.

Το ποσό των 2.000 ευρώ, ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση και 3.000 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών στις οικίες τους που θα καταστραφούν, πρόκειται να δοθεί σε όσους κατοικούν κοντά σε δασικές περιοχές, άρα κινδυνεύουν να πληγούν από τις πυρκαγιές που θα ξεσπάσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γραμματείας προεκλογικής προστασίας, το επίδομα θα καταβληθεί στους μελλοντικούς πυρόπληκτους προληπτικά, ώστε και να μην κατηγορηθεί η κυβέρνηση για έλλειψη μέτρων κατά των πυρκαγιών, αλλά και για να φτουρήσει, ενόψει πιθανών εκλογών – όπως το καλοκαίρι του 2007, με το τριχίλιαρο της κυβέρνησης Καραμανλή.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, βγαίνοντας από τη σύσκεψη με έκδηλα τα σημάδια της αγωνίας στο πρόσωπό του, η κυβέρνηση, με την απόφασή της αυτή για τους πυρόπληκτους, όπως άλλωστε και με τους πλημμυροπαθείς, έδειξε πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει το θέμα της πρόληψης των φυσικών καταστροφών και πόσο κοντά βρίσκεται στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας – σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που για άλλη μια φορά, έλαμψε δια της απουσίας του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Η Λευκάδα του ’80 σε άσπρο – μαύρο: Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου τότε
Επομενο αρθρο
Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.