HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠροσάραξη σκάφους στην παραλία «Καβαλικευτά» Λευκάδας

Προσάραξη σκάφους στην παραλία «Καβαλικευτά» Λευκάδας

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό προσάραξης του Τ/Χ ”ΙΟΚΑΣΤΗ” Σ.Λ. 1210, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ”ΚΑΒΑΛΙΚΕΥΤΑ” δυτικά ν. Λευκάδας, με δύο (02) επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισαν τους ανωτέρω, άνδρας ηλικίας 31 ετών και γυναίκα 27 ετών, νότια της παραλίας ”ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΡΑ”, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Λευκάδας.

Σύμφωνα με δήλωσή τους, το ως άνω σκάφος λόγω μηχανικής βλάβης και καιρικών συνθηκών παρασύρθηκε στην αμμουδερή ακτή χωρίς προηγουμένως να έχει προσκρούσει σε βράχια, ενώ οι ίδιοι το ασφάλισαν επί της παραλίας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΙΟΚΑΣΤΗ” μέχρι προσκομίσεως πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προηγουμενο αρθρο
Με στυλ... Τραμπ στη ΔΕΘ ο Τσίπρας: Αεροσκάφος, 11 συνοδευτικά, ασθενοφόρο
Επομενο αρθρο
Έξω από την αίθουσα Τέχνης «Θ. Στάμος» στο Μαρκά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.