HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρωτιές για την ομάδα του Ευκλέα Λευκάδας στο διεθνές πρωτάθλημα Αthens Challenge

Πρωτιές για την ομάδα του Ευκλέα Λευκάδας στο διεθνές πρωτάθλημα Αthens Challenge

Το Δ.Σ του Ευκλέα Λευκάδας ανακοινώνει μια τεράστια επιτυχία της ομάδας μας στο διεθνές πρωτάθλημα Αthens Challenge στο κλειστό γυμναστήριο βαρέων αθλημάτων και πάλης στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα με τρεις συμμετοχές τη Δάγλα Βησσαρία, τον Βαγενά Θεόδωρο, την Κάλου Παναγιώτα και τη Σολδάτου Έλενα του Ευκλέα Πρέβεζας κατέκτησαν 2 κύπελλα πρώτης θέσης 1 ασημένιο και 3 χάλκινα.

Αναλυτικά… Κάλου Παναγιώτα 1 χρυσό (κύπελλο) kick light, 1 χάλκινο light contact, Δάγλα Βησσαρία 1 χρυσό (κύπελλο) light contact, Βαγενάς Θεόδωρος 1 ασημένιο kick light, 1 χάλκινο light contact, Σολδάτου Έλενα 1 χάλκινο light contact.

Να σημειώσουμε ότι οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με δυνατούς συλλόγους ανά την Ελλάδα αλλά και ξένους αθλητές αφού συμμετείχαν από 20 χώρες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Μάστερ Σολδάτο Άγγελο για την πολύτιμη βοήθεια και την εμπειρία του στους προπονητές της ομάδας Καββαδία Ευστάθιο, Τσανάκα ελευθερία, Τριβλή Κωνσταντίνο και Αυγέρη Μάξιμο.

συγχαρητήρια σε όλους.

Προηγουμενο αρθρο
Νεες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 5/2 έως 11/2/2018
Επομενο αρθρο
Α ρε Μίκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.