HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρωτοβουλίες Επιμελητηρίου για την παράνομη λειτουργία της λαϊκής αγοράς Λευκάδας

Πρωτοβουλίες Επιμελητηρίου για την παράνομη λειτουργία της λαϊκής αγοράς Λευκάδας

333

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του φορέα ευθύς μόλις ενημερώθηκαν για την παράνομη λειτουργία της λαϊκής αγοράς Λευκάδας τη Τετάρτη 23/12/2015 ζήτησαν αμέσως τη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας για την άμεση διακοπή της λειτουργίας της.

Επισημαίνεται ότι η λαϊκή αγορά λειτούργησε παρανόμως σήμερα αντί του προσεχούς Σαββάτου 26/12 πλήττοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τα συμφέροντα του νόμιμου στεγασμένου εμπορίου.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως την Αστυνομία για την άμεση επέμβασή της, που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της παράνομης λειτουργίας της λαϊκής και να τονίσουμε ότι το Επιμελητήριο Λευκάδας είναι αποφασισμένο να προχωρήσει σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια για την προστασία των επαγγελματιών – μελών του.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Όχι στο ξεπούλημα των 14 αεροδρομίων
Επομενο αρθρο
Επίσκεψη Δημάρχου στο Γηροκομείο και στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.