HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΠρωτομαγιά 2017 στην Κόκκινη Εκκλησιά

Πρωτομαγιά 2017 στην Κόκκινη Εκκλησιά

Για έκτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατυστόμων «Η Κόκκινη Εκκλησιά» διοργάνωσε πρωτομαγιάτικη εορταστική εκδήλωση στο μοναστήρι της Κόκκινης Εκκλησιάς.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε: Όρθρο, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλου, εμφάνιση των νεανικών χορευτικών τμημάτων του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς «Απόλλων», του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών «Φωτεινός», του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού «Αλέξανδρος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι», του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας». Για τη συνέχεια γλέντι με μουσικές και χορούς.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα στο μοναστήρι της κόκκινης Εκκλησιάς για τις εκδηλώσεις. Πολύ καλή ήταν η οργάνωση και η εξυπηρέτηση, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς του Συλλόγου.

Προηγουμενο αρθρο
Καλή Πρωτομαγιά και καλό μήνα να έχουμε
Επομενο αρθρο
Τραγικό συμβάν σήμερα στους Πηγαδισάνους Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. Ευριδίκη Λάζαρη
    1 Μαΐου 2017 at 19:41 — Απάντηση

    Εξαιρετικές οι εκδηλώσεις για την πρωτομαγιά, αν και σουβλάκια παντού βρε παιδιά ξεπερνάει πλέον κάθε όριο κακογουστιάς!!! 3-4 ώρες χωρίς τσίκνα αντέχουμε, νομίζω!! Ελπίζω μόνο οι παρευρισκόμενοι – όχι μόνο οι διοργανωτές και εθελοντές – να σέβονται το περιβάλλον και να μην αφήνουν σκουπίδια πίσω!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.