HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρόσκληση για συμμετοχή στην Έκθεση Πολιτισμού-Τουρισμού-Γαστρονομίας και Οίνου

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Έκθεση Πολιτισμού-Τουρισμού-Γαστρονομίας και Οίνου

Πρόσκληση προς τους παραγωγούς και επιχειρηματίες της Λευκάδας για τη συμμετοχή στην Έκθεση Πολιτισμού-Τουρισμού-Γαστρονομίας και Οίνου 19-20-21/10/2018 στο Ζάππειο.

Η Λέσχη Γαστρονομίας Λευκάδας θα συμμετέχει στην έκθεση Πολιτισμού-Τουρισμού-Γαστρονομίας και Οίνου που θα πραγματοποιηθεί στις 19-20-21/10/2018 στο Ζάππειο, στα πλαίσια του 16ου Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Γαστρονομίας και Οινολογίας. Σε συνεργασία με την ΠΕΔΙΝ και το Δήμο Λευκάδας έχει εξασφαλιστεί εκθεσιακό περίπτερο στο οποίο οι παραγωγοί και οι επιχειρηματίες του τουρισμού έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15/10/2018 στο τηλ. 6944745568 (Θεοδωράκης Αλέξης).

Στην Έκθεση Πολιτισμού –Τουρισμού –Γαστρονομίας –Οίνου, αναμένεται η συμμετοχή υπέρ των 100 φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων και παραγωγικών επιχειρήσεων, ενώ έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τουριστικά χαρακτηριστικά τους οι Ελληνικές Περιφέρειες και Δήμοι.Οι παρουσιάσεις και οι εκδηλώσεις του Συνεδρίου και της Έκθεσης, εκτός από την ευρεία και επίσημη προβολή, θα αναφερθούν και στις χώρες των συμμετεχόντων και στις επίσημες αναφορές των Αδελφοτήτων Μελών του Ευρωπαϊκού Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας, που καλύπτει ήδη με ενεργά μέλη του εκτός από την Ελλάδα και τις Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Βέλγιο, και άλλες,ενώ σε προηγούμενα συνέδρια οι συμμετοχές προήλθαν από περισσότερες από 20 χώρες.

Σας καλούμε να περιληφθείτε στους Εκθέτες του γεγονότος αυτού, που τελεί υπό την αιγίδα πολλών Υπουργείων και Φορέων, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προβάλουμε σε κάθε ευκαιρία δημοσιοποίησης την συμμετοχή σας. Είμαστε επίσης στη διάθεσή σας και για την διοργάνωση ειδικής εκδήλωσης για την ανάδειξη των προϊόντων και υπηρεσιών σας, σε συνδυασμό με το Περίπτερο στο οποίο θα μπορούν να προβληθούν οι δραστηριότητες, να διανέμεται έντυπο και άλλο υλικό, και να πωλούνται και αντικείμενα ή προϊόντα.

Προηγουμενο αρθρο
Το Σάββατο 13/8 το 4ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χαράλαμπου Καλού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.