HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρόσκληση εθελοντών για τον 5ο Ημιμαραθώνιο

Πρόσκληση εθελοντών για τον 5ο Ημιμαραθώνιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 5ου ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Αγαπητές/οί, φίλες και φίλοι
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την έως τώρα συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Πράσινου Λευκάδιου Ημιμαραθώνιου. Και φέτος, χάρη σε εσάς, θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 ΜΑΪΟΥ 2015, για ΠΕΜΤΗ συνεχή χρονιά, ο Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου στην Λευκάδα, οι Παράλληλοι Αγώνες και οι Εκδηλώσεις.

‘Oσοι δεν έχετε ακόμα υποβάλλει αίτηση και θέλετε να συμμετάσχετε, θα είναι μεγάλη μας χαρά να είσαστε μαζί μας, γιατί η επιτυχία της διοργάνωσης αυτής του νησιού μας και όλων των εκδηλώσεων εξαρτάται από τη δική σας ουσιαστική συμβολή και τον ενθουσιασμό που επιδεικνύετε στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς όλους τους συμμετέχοντες.

Σας πληροφορούμε, ότι το Πρόγραμμα Εθελοντισμού έχει ξεκινήσει και η ηλεκτρονική εγγραφή είναι δυνατή στον ιστοχώρο του Πράσινου Λευκάδιου Ημιμαραθωνίου: http://www.greenhalfmarathon.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση,σας παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο e-mail greenhalfmarathon@gmail.com

Σας παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή της αίτησής σας, ώστε να μπορέσουμε να σας εντάξουμε στην ομάδα που επιθυμείτε!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας!

Ημερομηνία λήξης εγγραφών εθελοντών: 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Μια πολύ μεγάλη Ομάδα.
Η μεγαλύτερη!
Η Ομάδα των Εθελοντών μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ: Επικεφαλής Συντονισμού κα Χριστίνα Κιτσαντά (+30 6974873916), κα Μαριάννα Κοψιδά (+30 6939391686) και Σπύρος Μαραγκός (+30 6978693293)

Προηγουμενο αρθρο
Πανλευκάδιος – Πρέβεζα
Επομενο αρθρο
Σύσκεψη για το βακτήριο της Xylella που απειλεί με αφανισμό τα ελαιόδεντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.