HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση μελών του «ΤΑΟΛ»

Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση μελών του «ΤΑΟΛ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Α.Ο.Ε.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ   «ΤΑΟΛ»

Κύριοι,

 Μετά την υπ΄αρ. 168/16-10-2020 απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο.Ε.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ», καλούμε τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 22-11-2020 , ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα του φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέματα:

1. Αποδοχή και έγκριση  προσφορών  πώλησης ακινήτων (Οινοποιείο Κάστρου και Ακαρνανίας)  και εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την υπογραφή των αγοραπωλητηρίων συμβολαίων με σκοπό τη ρύθμιση οφειλών με ΑΤΕ Υ.Ε.Ε..

2.΄Εγκριση bussines plan  για τη ρύθμιση οφειλών με ΑΤΕ Υ.Ε.Ε.  και εξουσιοδότηση του Δ.Σ.  για την υπογραφή της σύμβασης ρύθμισης».

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 29-11-2020  στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα, χωρίς νέα πρόσκληση.


Για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων.

   Για περισσότερες πληροφορίες  τα μέλη μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συν/σμού τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 2645022319 ή στην ιστοσελίδα του Συν/σμού https://aslefkadastaol.gr

ΜΕ ΤΙΜΗ
Α.Ο.Ε.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Περιμένοντας τη μάγισσα Κίρκη - Χορτάτα Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Μηνύματα για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.