HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠωλείται η βίλα της Λευκάδας του τρίτου συζύγου της Χριστίνας Ωνάση

Πωλείται η βίλα της Λευκάδας του τρίτου συζύγου της Χριστίνας Ωνάση

Πωλητήριο στην υπερπολυτελή του βίλα στην Λευκάδα με θέα τον Σκορπιό έβαλε ο Σεργκέι Καουζόφ, ο τρίτος κατά σειρά σύζυγος της Χριστίνας Ωνάση.

Το σπίτι, το οποίο αποτέλεσε για πάρα πολλά χρόνια το ησυχαστήριό του πωλείται προς 2.500.000 ευρώ και μάλιστα ήδη αρκετοί επίδοξοι αγοραστές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να το αποκτήσουν. Η βίλα μετατράπηκε κάποια στιγμή σε έναν χώρο για VIPs, με την τιμή της ανά νύχτα να φτάνει τα 2.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα σπίτι βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής με κήπο… δυο στρεμμάτων, πέντε μεγάλες σουίτες 45 – 65 τετραγωνικών μέτρων, πισίνα και άλλες πολυτέλειες.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Άρωμα Λευκάδας: Για να είμαστε ειλικρινείς αγνοούσαμε την ύπαρξη τέτοιου σπιτιού! Τόσο, που δεν πιστέψαμε την είδηση. Όπως όμως μας πληροφόρησαν καλά γνωρίζοντες, υπάρχει μια τέτοια πολυτελής βίλα ιδιοκτησίας Σεργκέι Καουζόφ. Βρίσκεται αμέσως μετά τις κατασκηνώσεις του Πασά, στα δεξιά όπως πηγαίνουμε στο Νυδρί, δίπλα στο ξενοδοχείο «Σκορπιός». Η θέα προς το Σκορπιό είναι μοναδική λένε.

3

1

2

Προηγουμενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ του Νίκου Ζαβιτσάνου από τα εγκαίνια έκθεσης της Τέττας Κούρτη – Πελεκούδα
Επομενο αρθρο
Aναδρομική έκθεση φωτογραφίας του Fritz Berger

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.