HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΠόρτο Κατσίκι-Ένα ακόμα φιάσκο – οι ξαπλώστρες επέστρεψαν;

Πόρτο Κατσίκι-Ένα ακόμα φιάσκο – οι ξαπλώστρες επέστρεψαν;

Επιστολή αναγνώστη

Βούιξε το ίντερνετ αγαπητοι συντοπίτες για την μεγαλη επιχείρηση του λιμενικου, οπου συνεληφθη ο γνωστός μαφιοζος με τις ξαπλωστρες, που λυμαινεται το πορτο κατσικι, μαζι και οι αλλοδαποί και ημεδαποί υπάλληλοι του,που φορούσαν μπλουζάκια του λιμενικου σωματος – υποθετουμε για να εχουν περισσοτερο κυρος και να γινονται πιο πιστευτοι οταν πανε να εισπραξουν το 15ευρω.

Μεχρι και ο δήμος εβγαλε ανακοίνωση στο facebook για την μεγαλη επιτυχια της σύλληψης και την υποτιθέμενη αρωγή του, με τα σχολια στο 99% να είναι θετικά και ενα μεγαλο “επιτελους” να ακούγεται απο τα χειλη ολων των υγιειως σκεπτομενων ανθρωπων – φυσικα υπαρχουν και κάποιοι κουμπαροι και φίλοι του “επιχειρηματια” που τα βρισκουν ολα καλα και απορούν γιατι ενοχλουν τον άνθρωπο, θα τους δειτε να σχολιάζουν απο κατω, ετσι για να ξερετε τι διαβάζετε!

Να πουμε ενα ειλικρινεστατο μπραβο στους άντρες και τις γυναικες του λιμενικού σωματος που εκτέλεσαν αψογα την αποστολη τους και ενα μεγαλο ΝΤΡΟΠΗ στους υπόλοιπους υπεύθυνους, καθοτι πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις και αν δεν το γνωρίζετε, οι ξαπλώστρες επεστρεψαν δριμυτερες ηδη…μια μερα διακοπη για ξεκουραση και ξανα προς την δοξα τραβουν, αλλοδαποι, ημεδαποι και εγκέφαλοι της “επιχειρησης” συνεχίζουν να εξαπατούν τους επισκέπτες!

Και αναρωτιομαστε για τους υπευθυνους, καμια ντροπή?καμια τσίπα? Καθολου τυψεις για την καταστροφή του τουριστικού προϊόντος της Λευκαδας? Καμία ενοχληση για τον πληρη εξευτελισμο αρχων, θεσμων και σωματων ασφαλείας? Μα ποσα ειναι πια τα λεφτα που μοιραζονται για να παραμένει το συστημα σε αδράνεια?

Μιας και μιλήσαμε για χρήματα, ειδατε το κατασχεθέν ποσό? 4500€!!! Και δεν ηταν καν ο τζιρος ολης της ημερας καθως η επιχειρηση των λιμενικων ελαβε δραση τις μεσημεριανες ωρες, οπερ και σημαινει οτι μεχρι το βραδυ θα ξεπερνούσε τις 6000€ ο συνολικος τζίρος…Φαινεται οτι ειναι αρκετα τα χρήματα για να παραμένουν τα στοματα κλειστα και να γίνονται τα στραβα ματια για 4η συνεχη χρονια.
Ντροπη σας λοιπον και παλι, δεν βρέχει, σας φτυνουν, σας έχουμε παρει ολοι πια χαμπαρι.

Κωνσταντίνος Φατούρος

Προηγουμενο αρθρο
Η διαχείριση των απορριμμάτων Δήμου Λευκάδας κατά τη μεταβατική περίοδο ως την λειτουργία της ΜΟΠΑΚ
Επομενο αρθρο
Σχετικά με το άρθρο της Κας Σεβαστής Κωσταντινίδη-Ρεκατσίνα, με θέμα «υπαίθρια κατασκήνωση»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.