HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΠόρτο Κατσίκι: Ο παράδεισος της ανομίας

Πόρτο Κατσίκι: Ο παράδεισος της ανομίας

Επιστολή αναγνώστη

Ολα τριγύρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν! Αυτό ακριβως περιγράφει τι συμβαινει στο αγαπημενο μας Πορτο Κατσικι αγαπητοι συντοπιτες.

Σας ειχαμε ενημερωσει αρκετές φορες πέρυσι για το χάλι που επικρατούσε με τις ξαπλωστρες, οπου δεν υπηρχε μετρο αμμου να απλωσει κανεις την πετσετα του ελευθερα αν δεν περπατούσε πολυ μεχρι να φτάσει στο νοτιο ακρο της. Μαλιστα βαζαμε και στοιχημα οτι οι ξαπλωστρες δεν θα απομακρυνθούν απο τις αρμοδιες υπηρεσίες αλλα θα τις μαζεψει ο ιδιοκτήτης στο τέλος της σεζόν οπως και εγινε…

Φέτος ομως εχουμε ανεβει κι άλλο επιπεδο στην δυσφήμιση!! Αν δεν το γνωρίζετε, φετος δεν προκηρύχθηκε δημοπρασία για την εκμισθωση θεσεων για ξαπλωστρες, που σημαινει οτι η παραλια θα επρεπε να ηταν πληρως ελευθερη.

Ο “δαιμονιος” επιχειρηματιας ομως, που λυμαινοταν την παραλία και περυσι, αποφασισε οτι αυτα ειναι ψιλα γραμματα και γέμισε την παραλια ξαπλωστρες χωρις να έχει καμια αδεια!!!Ακόμα δεν εχουμε φτασει τους περσινους αριθμους βεβαια που οι ξαπλωστρες τον Αυγουστο ειχαν ξεπεράσει τις 500 αλλα ηρεμήστε αγαπητοι συντοπιτες, δεν υπαρχει καμια ανησυχία οτι το ιδιο θα γινει και φετος, εξάλλου τωρα φορτσαρει η σεζον!

Επειδη λοιπόν δεν εχει καμια αδεια, ! δεν εκδιδει και κανενα φορολογικο παραστατικό-απόδειξη και επειδη δεν ειναι και κορόιδο να τον πιασει ο ελεγχος της εφοριας εχει βαλει μπροσταρηδες 3 κατα τα αλλα συμπαθείς έγχρωμους αλλοδαπούς να κάνουν την βρωμικη δουλειά γι’αυτον. Αυτο ειναι το επίπεδο “υπηρεσιων” που προσφερεται στην διασημοτερη παραλια της Λευκάδας, αυτο ειναι το “προσωπο” του νησιου μας που φτανει στα περατα του κοσμου, αυτό επιτρεπουν κάποιοι αρμοδιοι να βγαίνει προς τα έξω ως διαφημιση(δυσφήμιση για την ακρίβεια).

Οπως καταλαβαινετε μιλαμε για πολλα χρηματα,μαυρα οπως η πισσα! 100 ζευγαρια, με 10€ το ζευγαρι και με τις αλλαγες κατα την διαρκεια της ημερας, μιλαμε για τζιρο 1000-1500€ ημερησιως Ιουνιο μηνα χωρις κανενα ΦΠΑ, κανενα φορο εισοδηματος και και κανενα ενοικιο προς τον δημο…φανταστειτε βεβαια για τι ποσα μιλαμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!

Αν διερωταστε τι κανουν οι αρμοδιες υπηρεσιες μπροστα σε ολη αυτη την ανομια η απαντηση ειναι μια και ευκολη, οτι εκαναν και περυσι, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ δηλαδη.

Περαν του λιμενικού που έχει κανει κάποιους τυπικούς ελεγχους, ολοι οι υπολοιποι αρμοδιοι( Αστυνομία, Δημος και κτηματικη υπηρεσία) τηρουν σιγη ιχθύος! Και είμαστε απολυτως σίγουροι ότι δεν θα κανουν τιποτα και στο μελλον, η σεζον θα κυλισει ετσι.

Το βασικο ερώτημα όμως είναι σε ποιων τις τσεπες καταληγει ολο αυτο το μαυρο χρημα και επιδεικνύεται τοσο μεγαλη και προκλητικη ανοχη για 4 συνεχη χρονια? Ας επέμβει επιτέλους ενας οικονομικός εισαγγελεας να μάθουμε και εμεις ποσο κοστολογούν κάποιοι “αρμοδιοι” την δυσφημιση του νησιου μας, βγαινει καλο μεροκάματο ή για 30 αργυρια, οπως ο Ιουδας, ξεφτυλιζουν ενα ολοκληρο νησι κανοντας τα στραβα ματια για να κερδοσκοπει ενας “επιχειρηματίας”?

Ελλας-Λευκάς το μεγαλειο σου, μια ζωη οι απατεωνες και οι κλέφτες εχουν τις τύχες τις καλες!

ΥΓ:αν επισκεφτειτε το Πόρτο Κατσικι καθιστε στις ξαπλωστρες και οταν σας ζητήσουν το αντίτιμο ζητήστε απόδειξη. Θα δειτε οτι ως δια μαγειας θα προχωρήσουν στον επομενο χωρις να πληρωθουν απο εσας! Φυσικα ο επομενος αν ειναι καποιος ατυχής που δεν γνωριζει θα πληρώσει το “μάρμαρο” κανονικα.

Κωνσταντινος Φατουρος

Προηγουμενο αρθρο
Η πλωτή «γκαλερί» του Δάκη Ιωάννου στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Κυριακή στο Χωριό – Νικιάνα Λευκάδας

2 Σχόλια

  1. dope
    3 Ιουλίου 2019 at 20:51 — Απάντηση

    φταιει ο νεοφιλελευθερισμος, και λιγο η βασιλεια …Αα και να μην το ξεχασω το ΔΝΤ

  2. Nikolas
    30 Ιουνίου 2019 at 21:21 — Απάντηση

    Ήρθα φέτος Λευκάδα για τριήμερο και πραγματικά η κατάσταση είναι μαύρα χάλια. Δεν είναι μόνο το Πόρτο κατσίκι έτσι, υπάρχουν κ άλλες παραλίες με ξαπλώστρες χωρίς άδεια, σίγουρα χωρίς άδεια πολλά από τα πάρκινγκ , παραλίες και καλά οργανωμένες χωρίς έναν (1) ναυαγοσώστη!! ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ με τις βαθιές παραλίες που έχετε.
    Πολλά χρόνια πίσω το προϊόν σας, οργανωθείτε..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.