HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠ.Ε. Λευκάδας: Κοπές επικίνδυνων κλαδιών δένδρων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο

Π.Ε. Λευκάδας: Κοπές επικίνδυνων κλαδιών δένδρων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Κοπές επικίνδυνων κλαδιών δένδρων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο

Ξεκίνησαν σήμερα (8/12/2020), από συνεργείο της Περιφερειακή Ενότητας Λευκάδας, εργασίες κατά μήκος του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, για το κλάδεμα δένδρων των οποίων τα κλαδιά εξέχουν πάνω από το οδόστρωμα και είναι επικίνδυνα για τη διέλευση πεζών και οχημάτων, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο, που παρουσιάζονται έντονα καιρικά φαινόμενα.

«Προσπαθούμε καθημερινά να κρατάμε το οδικό μας δίκτυο ασφαλές. Τα συνεργεία μας ελέγχουν συνεχώς το δίκτυο και επεμβαίνουν άμεσα όπου εντοπίζουν επικίνδυνα σημεία. Επίσης, άμεση είναι και η ανταπόκρισή μας στις υποδείξεις από την Τροχαία, την Πυροσβεστική και τους Τοπικούς Προέδρους για σημεία που χρήζουν παρέμβασης» αναφέρει σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Παρακαλούνται οι χρήστες (πεζοί και οδηγοί) του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, για όσο καιρό εξελίσσονται οι εργασίες και στα σημεία που εκτελούνται, να είναι προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με τις σημάνσεις και να μην αναπτύσσουν ταχύτητα.

Δείτε το βίντεο από την κοπή κλαδιών στο Καλλιγόνι στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=NxNpeeiKovU&list=PL_2mPNUW8A74aXKrE3JSq3esi9sxGC4QV 

Προηγουμενο αρθρο
ΕΟΦ: Ανάκληση βρεφικής κρέμας -Ανιχνεύτηκε κάδμιο
Επομενο αρθρο
Διαδικτυακή Φιλανθρωπική Έκθεση Ζωγραφικής “9η ΗΕΑΡΤ 2020”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.