HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Ραχήλ Μακρή» θα ονομαστεί τιμής ένεκεν ο σταθμός «Νομισματοκοπείο» – Κυκλοφόρησε το Ραχηλιάρικο

«Ραχήλ Μακρή» θα ονομαστεί τιμής ένεκεν ο σταθμός «Νομισματοκοπείο» – Κυκλοφόρησε το Ραχηλιάρικο

Στα άμεσα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις έρθει στην κυβέρνηση, είναι να τιμήσει τη γυναίκα που έλυσε το εθνικό πρόβλημα του χρέους, δίνοντας συμβολικά το όνομά της, στον κατάλληλο σταθμό του μετρό

Μονονότι δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με ρεπορτάζ απογευματινής εφημερίδας, το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου, ομάδα «αποκατάστασης αδικιών» του ΣΥΡΙΖΑ, σκοπεύει να αντικαταστήσει όλες τις επιγραφές στο μετρό που αναφέρουν «Νομισματοκοπείο» με το όνομα της βουλευτού Κοζάνης.

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού το όνομά της είναι πλέον συνυφασμένο με το τύπωμα χαρτονομισμάτων, άρα και με τη λύση στο πρόβλημα της χρηματοδότησης». Μια λύση τόσο απλή που είναι να απορεί κανείς πώς δεν τη σκέφτηκε κανείς άλλος μέχρι τώρα.

Πάντως και η Νέα Δημοκρατία όπως ανακοίνωσε, σκοπεύει αν κερδίσει τις εκλογές, να μετονομάσει τον σταθμό «Νομισματοκοπείο», σε «Ραχήλ Μακρή», προκειμένου να τιμήσει τη γυναίκα που τη βοήθησε να το πετύχει, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Κυκλοφόρησε το Ραχηλιάρικο -Αυτό είναι το χαρτονομίσμα της Ραχήλ Μακρή

1

Μετά τη βόμβα που έριξε η Ραχήλ Μακρή πως αν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διακόψει την χρηματοδότηση στην Ελλάδα τότε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα τυπώσει χρήματα, οι χρήστες του διαδικτύου «τύπωσαν» το νέο χιλιάρικο!

Το νέο χαρτονόμισμα ονομάζεται Ραχηλιάρικο με το πρόσωπο της Ραχήλ Μακρή στη θέση εκείνου της Μπουμπουλίνας. Οπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία με το χαρτονόμισμα έχει γίνει ήδη viral στα social media.

Το Ραχιλιάρικο με την Ραχήλ Μακρή στη θέση της Μπουμπουλίνας

2

Το παλιό χιλιάρικο

3

Πηγή: www.iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ένας σοβαρά τραυματισμένος - Δυο τροχαία με διαφορά μιας ώρας στο δρόμο Λευκάδας – Απόλπαινας
Επομενο αρθρο
Υποψήφιος Βουλευτής με το «Ποτάμι» Άγγελος Ροντογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.