HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣάλος με το Αστέρι της Βηθλεέμ, στο προεκλογικό λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ!

Σάλος με το Αστέρι της Βηθλεέμ, στο προεκλογικό λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ!

Η αντικατάσταση του αστεριού στο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων από την κυβέρνηση, που τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να εκμεταλλευθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων για κομματικό όφελος

18

Με το «καλημέρα», μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της επίσπευσης των διαδικασιών για εκλογή προέδρου, που πιθανότατα να οδηγήσουν σε εθνικές εκλογές, ανέβηκαν οι προεκλογικοί τόνοι ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κα Βούλτεψη, σε οργισμένη ανακοίνωσή της κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «κάνει πολιτικά παιχνίδια με τον θεσμό των Χριστουγέννων και τα σύμβολά του, σύμβολα που ανήκουν σε όλους τους Έλληνες»!

Στους ίδιους τόνους, απάντησε για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος υπενθύμισε στην κα Βούλτεψη πώς η Νέα Δημοκρατία ήταν «εκείνη που έπαιξε πρώτη με τα Χριστούγεννα, προσπαθώντας να εκμεταλλευθεί την κατάνυξη των ημερών και τα θετικά συναισθήματα για να πάρει συγχωροχάρτι πριν τις εκλογές. «Ας είχατε φροντίσει να βάλετε κι εσείς αστέρι στο σήμα σας», κατέληξε ο κ. Σκουρλέτης.

Φήμες πάντως λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόλαβε και προσέλαβε για την προεκλογική του εκστρατεία τον εμπνευστή των διαφημίσεων Jumbo και ότι εντός των ημερών, θα κυκλοφορήσει το πρώτο σποτ με θέμα την «Γλυκιά Συριζοσακούλα».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Teo-pass: Τέλος στα διόδια του Ακτίου
Επομενο αρθρο
Παιδιά του δρόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.