HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣατανιστική τελετή πίσω από τη διπλή αυτοκτονία στην Κεφαλονιά;

Σατανιστική τελετή πίσω από τη διπλή αυτοκτονία στην Κεφαλονιά;

Μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση τής -όπως φαίνεται- διπλής αυτοκτονίας δίνουν τα ευρήματα από την κατοικία στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς όπου εντοπίστηκαν νεκροί ένας άνδρας και μια γυναίκα από τη Γερμανία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα, τα οποία και θεωρούν ότι μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο το ζευγάρι να συμμετείχε σε κάποια σατανιστική τελετή που οδήγησε στην ταυτόχρονη αυτοκτονία του.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό την Κυριακή σε βίλα που νοίκιασε μέσω AirBnB. Η ιδιοκτήτρια μπήκε για να καθαρίσει την κατοικία καθώς νόμιζε ότι οι ενοικιαστές είχαν φύγει και εκεί βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Το ζευγάρι νοίκιασε το διαμέρισμα από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχαν χρησιμοποιήσει ένα άλλο κατάλυμα για τη διαμονή τους στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, ο άνδρας και η γυναίκα είχαν αυτοχειριαστεί ταυτόχρονα με μαχαίρι και φαλτσέτα. Η γυναίκα βρέθηκε στο σαλόνι και ο άνδρας σε άλλο δωμάτιο. Ο θάνατός τους επήλθε το βράδυ του Σαββάτου, περίπου 36 ώρες πριν από τον εντοπισμό τους.

Η ιατροδικαστής έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας ενώ δεν υπήρχαν ενδείξεις πάλης ή διάρρηξης στην κατοικία.

Για την ώρα μυστήριο καλύπτει και την ταυτότητα του ζευγαριού, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα που να την πιστοποιούν.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άνδρας είναι γερμανικής καταγωγής, περίπου 30 ετών, και η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 25 έως 30 ετών.

Σήμερα Τρίτη οι σοροί επρόκειτο να μεταφερθούν στην Πάτρα για τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις. Η αστυνομία δεν είχε εντοπίσει παραισθησιογόνες ή άλλες ουσίες στον χώρο.

ΠΗΓΗ

Προηγουμενο αρθρο
Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 2/1/2018 έως 7/1/2018
Επομενο αρθρο
Από τροχαίο παρ’ ολίγον μοιραίο… στην εκκλησία η Τζένιφερ και ο ομογενής Νικόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.