HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΣε γιορτινή ατμόσφαιρα κινείται ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος στο νησί της Λευκάδας

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα κινείται ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος στο νησί της Λευκάδας

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα κινείται ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος στο νησί της Λευκάδας μιας και σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών που αγγίζουν τους 1000 δρομείς και στα τρία αγωνίσματα.

Πολλοί οι δρομείς από Ελλάδα και εξωτερικό που θα τρέξουν σε μία πιστοποιημένη διαδρομή από την ΑΙΜS η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της ανήκει σε προστετευόμενη περιοχή Natura με φυσικό κάλος λιμνοθάλασσας, πράσινου κα θάλασσας.

Στην επετειακή αυτή διοργάνωση που φέτος κλείνει τα 5 χρόνια δεν θα μπορούσαν να λείψουν και διακεκριμένοι αθλητές του χώρου όπως: ο Καραβίδας Γιώργος αθλητής της ΑΕΚ, 3ος πανελληνιονίκης φέτος στον μαραθώνιο, 2ος φετινός πανελληνιονίκης στον ημιμαραθώνιο με χρόνο 1.12’58”, και κάτοχος του ρεκόρ στον Πράσινο ημιμαραθώνιο με χρόνο 1.10’32”, ο Πούλιος Κωνσταντίνος αθλητής του Παναθηναϊκού, μοναδική Ελληνική συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 στον Μαραθώνιο με προσωπικό ρεκόρ 2.17’12” και προσφάτως αγωνισθείς στον μαραθώνιο του Αμβούργου με χρόνο 2.20’00” προσπαθώντας για άλλη μία φορά να πιάσει το ρεκόρ των Ολυμπιακών, ο Μιχάλης Παρμάκης αθλητής της North Face, φετινός νικητής του ημιμαραθωνίου της Αθήνας με χρόνο 1.11’58”, 2 φορές πανελληνιονίκης στον μαραθώνιο (2010 και 2012) ενώ έχει προσωπικό στον μαραθώνιο και ημιμαραθώνιο 2.18’38” και 1.05’41” αντίστοιχα.

Από τις γυναίκες δεν θα μπορούσε να λείψει και η φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδος στον μαραθώνιο και ημιμαραθώνιο Ρήγα Σοφία, αθλήτρια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ η ίδια κατέχει και το ρεκόρ διαδρομής του Πράσινου με 1.22’26”.

Να ευχηθούμε σε όλους τους δρομείς και επισκέπτες να έχουν μία ευχάριστη διαμονή στο νησί της Λευκάδας και να πολαύσουν την όποια συμμετοχή τους σε έναν από τους τρεις αγώνες.

εκ του ΔΣ

Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας Φίλανδρος

Προηγουμενο αρθρο
Kids' Athletics στη Βασιλική
Επομενο αρθρο
Αχέροντας: Φύση, ιστορία, υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.