HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣε θέση εκλογικής μάχης η Λαϊκή Ενότητα Λευκάδας

Σε θέση εκλογικής μάχης η Λαϊκή Ενότητα Λευκάδας

Σε θέση εκλογικής μάχης η Λαϊκή Ενότητα Λευκάδας
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη σύσκεψη του σχήματος

Λευκάδα 3/9/2015

Με τη συμμετοχή φίλων της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/9 η πρώτη εκλογική σύσκεψη με θέμα τον προγραμματισμό του εκλογικού αγώνα.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, συνεπής στο «ΟΧΙ» του ελληνικού και του λευκαδίτικου λαού, μπαίνει στην εκλογική μάχη, προβάλλοντας τις θέσεις και το πρόγραμμά της για τη διέξοδο από την κρίση, την παραγωγική ανασυγκρότηση και πρόοδο της χώρας και του νησιού μας.

Στη συνέλευση συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις, τα χαρακτηριστικά και οι διαδικασίες συγκρότησης του ψηφοδελτίου και κατατέθηκαν προτάσεις για τη συγκρότησή του .

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ καλεί τα λαϊκά στρώματα, φορείς και συλλογικότητες της Αριστεράς και θα πάρει σχετικές πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση ενός πλατιού, αντιμνημονιακού, προοδευτικού, δημοκρατικού μετώπου, που θα αγωνιστεί:
• Για την ακύρωση όλων των μνημονίων.
• Για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους.
• Για την ακύρωση της λιτότητας, την υπεράσπιση μισθών, συντάξεων, κοινωνικών δαπανών και κοινωνικών δικαιωμάτων.
• Για να σταματήσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, των υποδομών και του φυσικού μας πλούτου.
• Για μια νέα προοπτική, εθνικής ανεξαρτησίας, κυριαρχίας, ανόρθωσης και νέας προοδευτικής πορείας της χώρας μας.

Το Γραφείο Τύπου

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστήρια Επιστολή 1ου Λυκείου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Τον λένε «Καρμέλο» και δεν γίνεται να μην τον αγαπήσετε!

1 Σχόλιο

  1. ΖΑΠΑΤΑΣ
    4 Σεπτεμβρίου 2015 at 12:45 — Απάντηση

    Απάνω τους παιδιά και τους φάγαμε! Με την ευκαιρία, πότε θα κάνει ο Λάφα το ντου στο νομισματοκοπείο του Χολαργού, για να βάλω τις παλάσκες μου και να ετοιμαστώ; Venceremos, συντρόφια! Η Επανάσταση έφτασε. Ύστερα γυρίστε από το άλλο πλευρό, για να πάρετε δυνάμεις και να μη σας φάει η εξάντληση. Όχι σαν τον άλλον, τον τρισκατάρατο, που διαπραγματευόταν 17 ώρες και ύστερα τάπαιξε απ’ την κούραση! Άκου ρε αυτοθυσία και πατριωτισμό ο άνθρωπος!!! 17 ώρες συνέχεια διαπραγμάτευση! Ούτε οι πολιορκημένοι του Μεσολογγίου δεν θα το τολμούσαν αυτό που έκανε το παληκάρι μας!!! Και μας έφερε και ένα Μνημόνιο τόοοοσο (μετά συγχωρήσεως) για να νιώθουμε “εθνικά υπερήφανοι” και όχι “στα τέσσερα”!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.