HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκαν περιοχές της Κεφαλονιάς λόγω των καταστροφών από πλημμύρες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκαν περιοχές της Κεφαλονιάς λόγω των καταστροφών από πλημμύρες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κήρυξη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης περιοχών της Κεφαλλονιάς λόγω καταστροφών από πλημμύρες.

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου απηύθυνε αίτημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συγκεκριμένα στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, για να κηρυχθούν η Δημοτική Ενότητα Πυλάρου του Δήμου Σάμης και η Τοπική Ενότητα Θηναίας του Δήμου Αργοστολίου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, λόγω των σοβαρών συνεπειών σε υποδομές, σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους που επέφεραν οι ραγδαίες βροχοπτώσεις και οι πλημμύρες.

Η Περιφερειάρχης σε επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας-Ιθάκης κύριο Σταύρο Τραυλό και τους Δημάρχους των πληγέντων Δήμων εξετάζει τα άμεσα μέτρα παρέμβασης σε βασικές υποδομές αντιπλημμυρικών έργων.

Αύριο Κυριακή 6 Οκτωβρίου η Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στην Κεφαλλονιά για να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές και να προωθήσει σε συνεργασία με την Κυβέρνηση την λήψη των απαραίτητων μέτρων αντιμετώπισης των συνεπειών των καταστροφών όπως και την πρόληψη και οχύρωση ενάντια στα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Προηγουμενο αρθρο
Δελτίο ειδήσεων με κουκούλα*- Τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών
Επομενο αρθρο
Θαυμάστε τον…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.