HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣε φιλικό κλίμα η Media Day της Δόξας Λευκάδας [Φωτό + βίντεο]

Σε φιλικό κλίμα η Media Day της Δόξας Λευκάδας [Φωτό + βίντεο]

Σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη στο κλειστό γήπεδο, η Media Day της Δόξας Λευκάδας, δυο μέρες πριν από τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι παίχτες και οι προπονητές της ομάδας ήταν στη διάθεση όλων των εκπροσώπων των Μέσων ενημέρωσης. Ήταν ήρεμοι και χαλαροί. Φωτογραφήθηκαν και απάντησαν στις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν.

Τόσο οι παίχτες ώστε και οι προπονητές ήταν φειδωλοί στις απαντήσεις τους, οι οποίες κινήθηκαν σε χαμηλούς τόνους.

Παραδέχτηκαν ότι η ομάδα ουσιαστικά δημιουργήθηκε πριν από μια εβδομάδα, αλλά εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι τελικά θα επιτύχει τους στόχους της, που είναι η παραμονή της στην Αι κατηγορία. Με το χρόνο να πιέζει αυτό που ενδιαφέρει είναι να βρούμε τη χημεία μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί, δήλωσαν. Η πορεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος πρέπει να είναι ομαδική: Διοίκηση, αγωνιστικό τμήμα, προπονητική ομάδα και κόσμος.

Η προπονητική ομάδα της Δόξας από αριστερά: Βασίλης Βαγενάς, Χάρης Μαρκόπουλος, Φώτης Τακιανός, Θεοδόσης Βαφιάς.

Εντύπωση μας έκανε η απάντηση που έδωσε ο Ισπανός παίχτης Νταβίντ Ντόμπλας, σε ερώτηση για το νησί μας. Γνωρίζω, είπε, ότι υπάρχει μια ιστορία για τη Λευκάδα, τους ποιητές, τη Σαπφώ. Μου αρέσει, συνέχισε, όπως γιορτάζετε τα Χριστούγεννα, το Πάσχα τις απόκριες. Περιμένω να τα γνωρίσω και ο ίδιος.

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί, το αγωνιστικό τμήμα της Δόξας, όπως το παρουσίασε ο γυμναστής της ομάδας Θεοδόσης Βαφιάς.

(Στο γήπεδο εκτελούνται εντατικές εργασίες. Αυτός είναι και ο λόγος του αυξημένου θορύβου που επικρατεί στο βίντεο.)

Από το βίντεο απουσίαζε ο Μέλσαν Μπασάμπε, ο οποίος εικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία.

dsc_0423

Προηγουμενο αρθρο
Πανλευκάδιος - Ένωση Πρέβεζας
Επομενο αρθρο
Καρυά Λευκάδας - Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.