HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣκασμένο λάστιχο από αμέλεια του Δήμου!

Σκασμένο λάστιχο από αμέλεια του Δήμου!

«Καλησπέρα σας με λένε Κωνσταντίνα Καραγρηγορίου και θα ήθελα να πω το πρόβλημα μου.

 Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον δήμαρχο Λευκάδας για τα σκουπίδια που υπάρχουν στο νησί, που τα μαζεύουν οι τουρίστες και όχι ο δήμος.

 Επίσης ένα μπράβο ακόμα για της 2 μπετόβεργες που υπάρχουν απέναντι από το περίπτερο στην 8ης Μεραρχίας  και  Γιαννουλάτου οι οποίες είναι εκτεθειμένες εκτός της ασφάλτου και εχθές το βράδυ (2/9) πήγα να φύγω με το αμάξι και έσκασε το λάστιχο μου και μου χρωστάει ο δήμαρχος 40 ευρώ (έβαλα μεταχειρισμένο επειδή δεν είχα χρήματα για καινούριο), να μου πει από που θα περάσω να παραλάβω τα χρήματα μου για την κακοτεχνία του δρόμου που προκάλεσαν το σκάσιμο του λάστιχου.

Παρακάτω επισυνάπτω τις φωτογραφίες με το σκασμένο λάστιχο.»

Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός: 233 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Επομενο αρθρο
Η επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη στο Μεγανήσι

2 Σχόλια

  1. Γιώργος
    4 Σεπτεμβρίου 2020 at 12:06 — Απάντηση

    Δυστυχώς μια ανάρτηση εδώ δεν θα φέρει το αναμμένο αποτέλεσμα. Υπάρχει διαδικασία που μπορεί να ακολουθηθεί αν το όχημα καλύπτετε από την ασφάλεια σας με νομική προστασία. 1ον καλείτε την τροχαία για καταγραφή του συμβάντος 2ο καλείται την ασφαλιστική σας για καταγραφή συμβάντος 3ον εκδίδεται τιμολόγια για το κόστος επισκευής και επιπλέων μια υπεύθυνη δήλωση του συνεργείου που έκανε τις επισκευές όπου θα δηλώνει τι επισκευές χρειάστηκαν να γίνουν και πότε έγιναν που αφορούν την βλάβη που προκλήθηκε από το εν λόγο συμβάν. Στην συνέχεια μιλάτε με την ασφαλιστική σας και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουν αυτοί όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα κρατάει ο ιδιοκτήτης μεχρι την τελική ημέρα αποζημίωσης και προσκομίσει μόνο τα αντίγραφα. Τα πρωτότυπα τα κρατάτε ως κόρη οφθαλμού για να μην χαθούν ή χαλάσουν με το καιρό. Η διαδικασία της αποζημίωσης γίνεται από το αρμόδιο όργανο και όχι από την ασφαλιστική και μπορεί να ολοκληρωθεί εξωδικαστικα σε βάθος χρόνου εμένα μου πήρε 1 χρόνο αλλά τα πήρα τα χρήματα πίσω από την την ζημιά που έπαθα. Φυσικά για όλα τα παραπάνω για να συμβούν θα πρέπει ο Δήμος η ο φορέας που ανήκει το σημείο της κακοτεχνίας κλπ να μην έχει προβεί σε καμία σήμανση και αυτό να γραφτεί και από την τροχαία στο φίλο καταγραφής ατυχήματος από το οποίο θα πάρετε αντίγραφο.

  2. Αγγελική
    3 Σεπτεμβρίου 2020 at 08:51 — Απάντηση

    Μια σημείωση παρακαλω: εκτός από τους τουρίστες τα μαζεύω και εγώ και κάποιοι άλλοι που ζούμε μόνιμα στο νησί, οπότε έχουμε χρόνο, και όποτε δεν έχει πόλη κίνηση ο δρόμος για να μην μας σκοτώσει κανένα αυτοκίνητο …. Εντελώς ανώνυμα και χωρίς διάθεση αυτοπροβολής. Σήμερα θα καθαρίσω ένα κομμάτι της πεφανερωμενης από το αυτοκίνητο μου μεχρι το σπίτι που νοικιάζω. Επίσης, στον αγροτικό δρόμο για τη πόλη με την σακούλα μου θα μαζέψω ότι πιάνεται εύκολα… ‘Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά’, μας μάθαιναν στο σπίτι μου και στο Σχολείο όταν μεγάλωνα. Δυστυχώς όμως, υπάρχει Πολύ βρωμιά! Ανοργανωσιά! Είναι άξιο απορίας αν Στα σπίτια τους οι άρχοντες του νησιου ζουν ετσι: Με ακαθαρσίες ζώων και σκουπίδια κάθε λογής σκορπισμένα παντού! Σας ευχαριστώ

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.