HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ

Σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια, όπως μετέδωσε το TMZ Sports

Σύμφωνα με το TMZ, ο πρώην άσος των Λέικερς, σκοτώθηκε μετά από πτώση του ιδιωτικού του ελικοπτέρου, μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα. Η γυναίκα του Βανέσα Μπράιαντ δεν ήταν στο ελικόπτερο. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν μόλις 41 ετών. Επίσης στο μοιραίο ελικόπτερο ήταν η 13χρονη κόρη του Μπράιαντ, Τζιάνα Μαρία Ονόρε, πιο γνωστή ως GiGi.

Ο θρύλος του παγκόσμιου μπασκετ, ένα σύμβολο του αμερικανικού αθλητισμού, ένας σταρ της πόλης των σταρ, του Λος Αντζελες, έχασε τη ζωή του όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε

– Είναι ένα παγκόσμιο σοκ. Ενας αθλητής επί χρόνια ανίκητος, ένας αστέρας στην πόλη των αστεριών και των αγγέλων, το Λος Αντζελες, ένα παγκόσμιο σύμβολο των σπορ και όχι μόνο έχασε τη ζωή του, ξαφνικά, σε μια πτήση ρουτίνας.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Ποιος ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ

Ο Κόμπι Μπράιαντ, γιος του καλαθοσφαιριστή του NBA Τζο Μπράιαντ -και ο νεότερος από τα τρία παιδιά της οικογένειας-, γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από την ηλικία των 3.Σύμφωνα με την οικογένειά του, από μικρός θαύμαζε του Λος Αντζελες Λέικερς και το όνειρό του ήταν να φορέσει τη φανέλα τους.
Ο Κόμπι Μπράιαντ πήρε το «εισιτήριό» του για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ απευθείας από το Λύκειό του, το Lower Merion High School.

Ολη η καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ αφιερώθηκε στους Λος Αντζελες Λέικερς, οι οποίοι προς τιμήν του, το 2017, απέσυραν τις φανέλες με τους αριθμούς 8 και 24 που φόρεσε κατά τη συναρπαστική διαδρομή του με την ομάδα.

Πυροσβεστική Υπηρεσία Λος Άντζελες: Πέντε νεκροί σε συντριβή ελικοπτέρου

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες, πέντε άτομα σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου το πρωί της Κυριακής.

Το ελικόπτερο συνετρίβη περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα) στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, λίγα μέτρα πιο μακριά από τις κατοικίες που βρίσκονται εκεί. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως στην περιοχή επικρατούσε ομίχλη. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν μια μεγάλη μπάλα φωτιάς στον αέρα. «Κανείς δεν θα μπορούσε να επιβιώσει από αυτό» είπε ένας στο LANBC.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ο Μπράιντ και η συνοδεία του είχαν επιβιβαστεί στο ελικόπτερο για να μεταβούν για προπόνηση στην Mamba Academy (σχολή που έχει ονομαστεί με το προσωνύμιό του, «Black Mamba») στο Θάουζαντ Οουκς της Καλιφόρνια.

Το μοιραίο ελικόπτερο απογειώθηκε το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα) από το αεροδρόμιο Τζον Γουέιν, νότια του Λος Αντζελες και πέταξε με κατεύθυνση βορειοδυτικά. Συνετρίβη λίγο πριν τις 10 π.μ. κοντά στο Καλαμπάσας.

Προηγουμενο αρθρο
Νίκη Λευκάδας: το σερί σταμάτησε στον Άγιο Δημήτριο
Επομενο αρθρο
Νυφιάτικη κεντητή μαξιλάρα της Λευκάδας του 18ου αιώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.