HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣοβαρά προβλήματα σε πολλά σημεία του νησιού έχει δημιουργήσει η καταρρακτώδης βροχή

Σοβαρά προβλήματα σε πολλά σημεία του νησιού έχει δημιουργήσει η καταρρακτώδης βροχή

Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει η καταρρακτώδης και ασταμάτητη βροχή που πλήττει το νησί μας από χτες το πρωί. Η πόλη μέχρι αυτή τη στιγμή αντέχει, αφού όπως μας πληροφόρησαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχουν  δεχτεί κλήσεις για άντληση νερού.

Το Νυδρί όπως όλα δείχνουν πρέπει να έχει υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές, αφού υπερχείλισε ο Δημοσάρης και δημιούργησε σοβαρά προβλήματα. Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια, καταστήματα, κλείνοντας ακόμα και τον περιφερειακό δρόμο. Η πυροσβεστική δέχεται συνεχείς κλήσεις για άντληση νερού απο σπίτια και καταστήματα.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει επίσης η Βασιλική από την υπερχείλιση δυο χειμάρρων. Τσάπες προσπαθούν να ανοίξουν διεξόδους στο νερό ώστε να αποφευχθούν καταστροφές. Ο δρόμος προς Άγιο Πέτρο που προς στιγμή είχε κλείσει από κατολισθήσεις καθάρισε. Ενώ προβλήματα φαίνεται να υπάρχουν και στο Σύβρο.

Στη διασταύρωση στο Καλιγώνι ο δρόμος το απόγευμα είχε μετατραπεί σε λίμνη και ως εκ τούτου πολύ επικίνδυνος αν δεν έχει γίνει  απορροή του νερού.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής επιχειρεί αυτή την ώρα στο χώρο που στεγάζεται ο υποσταθμός της ΔΕΗ στην Καρυά ο οποίος έχει πλημμυρίσει και  στην περιοχή του Αγίου Νικολάου όπου δέντρο έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι από το Νυδρί. Μας τις έστειλε αναγνώστης τον οποίο και ευχαριστούμε.

img (9)

img (2)

img (3)

img (4)

img (5)

img (6)

img (7)

img (8)

Προηγουμενο αρθρο
Σεμινάριο στη Λευκάδα για την ποιότητα των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων
Επομενο αρθρο
Τα παιδιά του πολέμου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.