HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣοβαρό ατύχημα της Αθηνάς Ωνάση με το άλογο ιππασίας

Σοβαρό ατύχημα της Αθηνάς Ωνάση με το άλογο ιππασίας

Μια σοβαρή πτώση είχε η Αθηνά Ωνάση από το άλογό της, κατά τη διάρκεια διαγωνισμού για το 54ο Διεθνές τουρνουά αλμάτων στη Γενεύη της Ελβετίας.

Η 29χρονη κληρονόμος ίππευε την 11χρονη λευκή φοράδα της, Αντ Καμίλ Ζι-Ζανγκ, όταν έπεσε. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Matin, η Αθηνά δεν χτύπησε, ενώ το άλογό της «τραυματίστηκε σοβαρά» και χρειάστηκε η βοήθεια γερανού για να απομακρυνθεί από την πίστα.
Οι ειδικοί σύμφωνα με την ιστοσελίδα worldofshowjumping αποφάσισαν να του κάνουν ευθανασία. «Το άλογο είχε υποστεί τόσο σοβαρά χτυπήματα που ήταν αδύνατο να αναρρώσει. Για να μην υποφέρει κρίναμε αναγκαίο να το αναπαύσουμε», είπε ο κτηνίατρος που το ανέλαβε.

Η Αθηνά αγωνίστηκε με την φοράδα της Ζι-Ζανγκ τον περασμένο Οκτώβριο στην Τελικό Υπερπήδησης Εμποδίων Furusiyya FEI στη Βαρκελώνη και κατετάγη στην απογοητευτική 57η θέση.

Η Αθηνά Ωνάση, το μόνο παιδί της Χριστίνας Ωνάση, κόρης του αείμνηστου εφοπλιστή,, κληρονόμησε το 55% της περιουσίας του, η οποία πιστεύεται ότι είναι αξίας δισεκατομμυρίων, μετά το θάνατό του.

Από τότε, η Αθηνά έχει αφιερωθεί στην ιππική καριέρα. Το 2012, έπεσε από ένα άλογο και υπέστη μια κάκωση που την κράτησε μακριά από το άθλημα για ένα χρόνο.

Πηγή: www.imerisia.gr

Προηγουμενο αρθρο
Δελτίο Τύπου της ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ
Επομενο αρθρο
Εκδήλωση των Ο.Β Λευκάδας της ΚΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.