HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣοκ! Παρέδωσε λευκή κόλλα υποψήφιος με αγιασμένο στυλό!

Σοκ! Παρέδωσε λευκή κόλλα υποψήφιος με αγιασμένο στυλό!

Προβληματισμό δημιουργεί η είδηση για μαθητή, που ενώ προσήλθε στις εξετάσεις εξοπλισμένος με το ειδικό αγιασμένο στυλό που του παρείχε η εκκλησία, δεν κατάφερε να γράψει καλά

Αν και ο Π.Κ., που ξεκίνησε σήμερα τις πανελλήνιες εξετάσεις του, είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προετοιμασίας (παρέστη σε Αγιασμό, προμηθεύτηκε ειδικό στυλό από την Εκκλησία, κοκ), ωστόσο βγήκε απογοητευμένος από το εξεταστικό κέντρο!

Ο μαθητής εξομολογήθηκε στη μητέρα του, που περίμενε έξω από το εξεταστικό κέντρο, ότι το θέμα της έκθεσης σχετικά με τους αρχαίους χώρους θέασης και ακρόασης, τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να παραδώσει λευκή κόλλα!

Όπως δήλωσε συντετριμμένος στους δημοσιογράφους που έσπευσαν αμέσως κοντά του μόλις πληροφορήθηκαν το σοκαριστικό γεγονός, «οι αρχαίοι χώροι θέασης και ακρόασης, ανήκουν στους Δωδεκαθεϊστές και δεν έχουν καμία σχέση με την ορθόδοξη πίστη, συνεπώς δεν μπορούσε να αναπτύξει ένα θέμα που δεν κατείχε.

Στο εξεταστικό κέντρο ήδη έχει μεταβεί αντιπροσωπεία ειδικών, με επικεφαλής την Ειρήνη Μερκούρη, προκειμένου να εξομολογήσει τον μαθητή και να διαπιστώσει κατά πόσο η έκθεσή του στον Αντίχριστο, μπλόκαρε την ομαλή λειτουργία του στυλό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

ΠΗΓΉ: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Φιλαρμονική: Σύγκληση 1ης απολογιστικής τακτικής Γενικής Συνέλευσης
Επομενο αρθρο
Στα Σύβοτα λίγο πριν πέσει ο ήλιος

1 Σχόλιο

  1. Παϊσιος
    21 Μαΐου 2015 at 14:26 — Απάντηση

    Όσο στενεύουν οι ορίζοντες της σκέψης τόσο οι έμποροι της ελπίδας στις αγωνίες του κόσμου θα εντρυφούν και θα επιβιώνουν. Είτε προτείνοντας τον δυστυχή να φιλάει τις κοκκάλες για να γιατρευτεί είτε δίνοντάς του (αν είναι δυνατόν) αγιασμένα!!!!! στυλό για να γράψει καλά στις εξετάσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.