HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣπουδάζω με υποτροφίες της Equal Society

Σπουδάζω με υποτροφίες της Equal Society

Πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφίες στις ξένες γλώσσες, σε αθλητικούς και πολιτισμικούς συλλόγους και στη μέση εκπαίδευση από την Equal Society

Δίχως διακρίσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς, η Equal Society στέκεται στο πλευρό των ευπαθών νοικοκυριών του νησιού μας και προσφέρει υποτροφίες σε παιδιά φτωχών οικογενειών για την εκμάθηση ξένων γλωσσών, την επαφή με αθλητικές και
πολιτισμικές δραστηριότητες και την ενίσχυση εκείνων των μαθητών μέσης εκπαίδευσης που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην κάλυψη των καθημερινών εκπαιδευτικών τους αναγκών.

Με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία», ο Οργανισμός μας στηρίζει για τέταρτη χρονιά στην Λευκάδα τα παιδιά του τόπου μας.

Όσες οικογένειες ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμά καλούνται να προσκομίσουν στα γραφεία του Οργανισμού, ταυτότητα γονέα, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικό εφορίας, κάρτα ανεργίας του γονέα / γονέων σε ισχύ (εφόσον υπάρχει), πολυτεκνική κάρτα (εφόσον υπάρχει) και πιστοποιητικό εντοπιότητας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε καθηγητές , συλλόγους και φροντιστήρια για την υπέροχη συνεισφορά τους και πιο συγκεκριμένα στα φροντιστήρια : ABC, EASY LEARNING, ENGLISH SCHOOL, LEXIS, TOP OF CLASS, ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, στους εκπαιδευτικούς : ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ,ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΜΑΤΙΝΑ, ΦΙΛΙΠΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΣΟΦΙΑ ΜΥΣΤΡΙΩΤΗ, ΔΙΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΘΕΡΜΟΥ ΟΛΓΑ, ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΑΘΗΝΑ και στους συλλόγους Α.Σ. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ και ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ. Το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τους χαρακτηρίζει είναι σημαντικό στις δύσκολες συνθήκες του σήμερα.

Οι αιτήσεις γίνονται στα γραφεία των Δομών της Equal Society στην οδό Γουλιέλμου Δαίρπφελδ & Δημ. Βερροιώτη μέχρι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 26450-22578

Αρμόδια Επικοινωνίας για υποτροφίες: Γράψα Ράνια-Κάρμεν.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα - από το χθες στο σήμερα... μ' ένα ποδήλατο
Επομενο αρθρο
Οι επαγγελματίες της Καρυάς στηρίζουν την 29η ΣΟΣΔΕΗ που θα πραγματοποιηθεί στην Καρυά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.