HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣτην εφαρμογή novoville από κινητό τηλέφωνο θα αναφέρουμε τα προβλήματα της πόλης!

Στην εφαρμογή novoville από κινητό τηλέφωνο θα αναφέρουμε τα προβλήματα της πόλης!

Όπως διαβάσαμε σήμερα στο Facebook του επικεφαλής της παράταξης «Δίαυλος», Κώστα Γληγόρη, υπάρχουν και καλά νέα, αναφέρει:
«Να λέμε και τα καλά… Μετά από πολλά χρόνια που το αναφέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και από τα πρώτα πράγματα που είχα δείξει στον κ. Δήμαρχο, στις συναντήσεις που κάναμε ένα χρόνο πριν τις εκλογές, για το πώς μπορεί να γίνει πιο εύκολη η διοίκηση του Δήμου, ο Δήμος Λευκάδας επιτέλους έβαλε εφαρμογή για κινητά και μπορεί ο καθένας να ανεβάζει ότι επιθυμεί και έχει σχέση με τα προβλήματα της πόλης. Βέβαια για κάποιο λόγο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα στους χρήστες – δημότες… Τέρμα λοιπόν οι αναρτήσεις στο fb αλλά στην εφαρμογή novoville όπου θα βλέπουμε και το χρόνο απόκρισης του Δήμου. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από το Google Play»

Καλωσορίζουμε την εφαρμογή κι ας μην έχει τεθεί ακόμα σε χρήση. Αλλά ας προσέξουν οι αρμόδιοι μην βάλουμε μπροστά το κάρο από το άλογο. Εννοούμε ότι εκεί που χωλαίνει ο Δήμος δεν είναι στην πληροφόρηση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Χωλαίνει στην επίλυση τους. Δεν υπάρχει δηλαδή ομάδα κρούσης που θα λύνει προβλήματα, με έλεγχο, ιεράρχηση και αξιολόγηση σπουδαιότητας.

Προηγουμενο αρθρο
Οι Λευκαδικές Σπουδές 1970-2020 - Γενική Σκιαγραφία
Επομενο αρθρο
Καμαρώστε!