HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτην τελική ευθεία οι εγγραφές για τον 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Στην τελική ευθεία οι εγγραφές για τον 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Δυναμική και σταθερά ανοδικά προχωρούν οι εγγραφές για τον πιο Πράσινο Ημιμαραθώνιο της χώρας. Πράσινο, γρήγορο αλλά και συνάμα με οικολογική ευαισθησία αφού 18 από τα 21χλμ, πραγματοποιούνται σε προστατευόμενη περιοχή NATURA 2000 η οποία συνοδεύεται και από τα θαυμάσια χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Παράλληλα και ο αγώνας των 10χλμ για πρώτη φορά θα ενσωματωθεί στην προαναφερθείσα διαδρομή αυτή, μετά από απαίτηση των φίλων δρομέων προκειμένου να εισπράξουν και αυτοί τα ίδια χρώματα ήχους από την ιδιαίτερη αυτή πανίδα και χλωρίδα της συγκεκριμένης περιοχής.

Αρωγοί σε αυτό ο Χρυσός Χορηγός του Πράσινου, η εταιρεία ποτών και αναψυκτικών Α. Καββαδάς και ο Ασημένιος Χορηγός η εταιρεία ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, οι οποίοι θα φροντίσουν για την τροφοδοσία και ενυδάτωση των δρομέων καθ’ όλη την διαδρομή για να την κάνουν όσο πιο απολαυστική και εύγεστη γίνεται!

Ακόμη 3 ημέρες εγγραφών για την ιδανική διαδρομή των ρεκόρ σε άπειρες αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος με την τελετή απονομών και το κλείσιμο των εκδηλώσεων στο μεταίχμιο της ημέρας-νύχτας. Τέλος να υπενθυμίσουμε στους φίλους δρομείς πως πολλά και ποικίλα happening τους περιμένουν στις 19/4-1/5/2017 στο καταπράσινο νησί της Λευκάδας προκειμένου να απολαύσουν ένα μίνι αλλά γεμάτο τουριστικό και αθλητικό τριήμερο.

Μην χάσετε λοιπόν το ραντεβού με την καλύτερη δρομική διαδρομή, ντυμένη με το μεράκι και την ζεστή φιλοξενία των εθελοντών και κατοίκων του νησιού…

Προηγουμενο αρθρο
Με σκέψεις και χρώματα…για τη νέα ποιητική συλλογή της Βιβής Κοψιδά-Βρεττού...
Επομενο αρθρο
Διαμόρφωση δρομολογίων νήσου Καλάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.