HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣτην 3η θέση του Final four η Νίκη Λευκάδας

Στην 3η θέση του Final four η Νίκη Λευκάδας

Με την 3η θέση και το χάλκιο μετάλλιο θα φύγει η Νίκη Λευκάδας από το 18ο φάιναλ φορ, καθώς επικράτησε της ομάδα του Πρωτέα Βούλας με 71-45, με τους τυπικά φιλοξενούμενουθς να σημειώνουν 4 πόντους στο τέτρτο δεκάλεπτο, ενώ η Ίλαν Μπράουν ήταν η κυριάρχη του παιχνιδιού, που σημείωσε νταμπλ νταμπλ με 27 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Η διάθεση και η ενέργεια που είχαν τα κορίτσια του Νίκου Δουβίτσα φάνηκε και στην σχέση ασίστ-λαθών, με τη Λευκάδα να έχει 23 ασίστ και 5 λάθη, συν 8 κλεψίματα. Ενώ, ο Πρωτέας Βούλας είχε 6 ασιστ και 19 λάθη και μόνο δύο κοψίματα. Επίσης, τα ριμπάουντ ήταν σε ισορροπία 41-38 υπέρ της Νίκης. Κάτι που δείχνει ότι υπερίσχυσε σε όλες τις γραμμές η Νίκη Λευκάδας.

Το παιχνίδι
Ο αγώνα ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο και μάλιστα η Σπυριδοπούλου με τρίποντο έδωσε το προβάδισμα, με 12-15 στον Πρωτέα Βούλας, όμως έξι πόντους της Μπράουν που έφτασε γρήγορα σε δηψήφιους πόντους έφεραν το 18-15 του α΄ δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τρίποντο της Ψυχογιού η διαφορά έφτασε στο +10(28-28) και η Καμπουράκη λίγο αργότερα έκανε το 30-18, για να πέσει κάτω από τους 10 πόντους με την Σπυριδοπούλου για το 35-28 για να έρθει η Μπράουν και η Τελιδού για το 40-28 του ημιχρόνου.

Η Τελίδου και η Καμπουράκη έωσαν προβάδισμα 16 πόντων 44-28 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, για να μειώσει ξανά ο Πρωτέας με 50-49 με μπροστάρισα την Σπυριδοπούλου, αλλά εκεί ήρθε η Κέιντυ της Νίκης Λευκάδας να διαμορφώσει το σκορ της τρίτης περιόδου με 54-41.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, η Νίκη Λευκάδας δεν γινόνταν να χάσει την τρίτη θέση. Ο χρόνος τελείωνε κα το άγχος μεγάλωνε για όλους. Η Ράτζα με την Γουάιτ, σκόραραν μόνο για τον Πρωτέα για το 56-45 και από εκεί και πέρα με τρία τρίποντα, δύο από Στάρα και ένα της Ψυχογιού, είχαμε το τελίκό 71-45 και μια μεγάλη επιτυχία της Νίκης Λευκάδας, του προπονητικού σταφ, του Νίκου Δουβίτσα και της διοίκηση αυτή η 3η θέση στο 18ο φάιναλ φορ, στην παρθενική της συμμετοχής σε τέτοιες διοργάνωσεις.

MVP

Η Ελαν Μπράουν, που σημείωσε 29 πόντους(1/2 Βολές, 13/16 δίποντα), με 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 5 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Διαιτητές: Παπαθανασίου, Φραγγούλη, Γιακείμη

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτας): Ψυχογιού 6, Γούνανη, Χαιριστανίδου 6, Τελίδου 4(6 assist), Καμπουράκη 6, Μπράουν27, Αρώνη, Κέιντι 8, Παπαδοπούλου, Λιβιτσάνου, Στάρα 14(2), Μπάρκα

Πρωτέας Βούλας (Δάγλας): Καρλάφτη 2, Γουάιτ 11(1), Κήτσιου, Σπυριδοπούλου 15, Κολλάτου 6, Ράτζα 6, Σκρμπα, Τσιχλάκη, Μυλωνάκη 5, Χατζηγιακουμή, Αναστασοπούλου, Κορρέ

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγουμενο αρθρο
Επίσκεψη ομάδας του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών στις Βρυξέλλες
Επομενο αρθρο
Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης: Ανώνυμος ο Αθηναίος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.